Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Po ilgosios pertraukos subangavusi Lietuvos rinktinė galop užtikrintai susitvarkė su čekais, tačiau šią pergalę lietuviai priėmė tik kaip formalumą.

Džiūgauti nėra ko, mat Dariaus Maskoliūno auklėtinių likimas dėl patekimo į 2022 m. Europos čempionatą spręsis pirmadienį žūtbūtiniame mūšyje su Danija.

Rinktinės koncentracija dabar krypsta į revanšą ir nesutvarkytų reikalų užbaigimą lemiamos dvikovos fone.

„Mes žengėme tik vieną žingsnį, dabar reikia ir kito, – tvirtino neišsiplėtęs Maskoliūnas. – Vyrai rungtynėse pademonstravo susikaupimą ir nuostabią energiją. Trečiajame kėlinyje pasitaikė duobių, bet bendrai esu 80 proc. patenkintas šiomis rungtynėmis.“

– Vaidui Kariniauskui (15 tšk., 6 rez. perd.) tai buvo sugrįžimas į rinktinę. Kiek esate patenkintas jo pasirodymu? – žurnalistai paklausė Maskoliūno.
– Manęs nė kiek nenustebino. Jį pažįstu daug metų, man teko būti su juo 2016 metais. Vaidas pateko į rinktinę, nes matėme, kaip jis žaidė Kėdainiuose, o dabar Utenoje. Jis – tikras įžaidėjas, nieko naujo. Žinome Vaido charakterio savybes, jis nieko nebijo, visą laiką stengiasi 100 proc. Jam gali nepasisekti, bet šiandien momentais jis sužaidė kaip profesorius.

– Buvo keli momentai, kai galėjote visiškai nulaužti rungtynes, bet tada čekai spurtuodavo. Kas tuomet nutikdavo gynyboje?
– Trečiajame kėlinyje neprasižengėme, kai dar galėjome prasižengti, buvo mūsų neteisingi sprendimai puolime. Taip pat jiems davėme per daug antrų šansų, kuriais jie pasinaudojo.

– Kas jums buvo svarbiausia šiose rungtynėse, žinant, jog likimas galutinai spręsis pirmadienį?
– Svarbu laimėti kiekvienas rungtynes. Mes jau seniai išnaudojome savo pralaimėtų rungtynių limitus. Į kiekvienas rungtynes einame laimėti, ką vyrai ir įrodė. Tikiuosi, jog lygiai taip pat nusiteikę ir susikaupę bus pirmadienį. Turime padaryti savo darbą, kurio nepadarėme anksčiau.

– Ar teko matyti, kaip atrodo Danijos rinktinė be Gabrielio Lundbergo?
– Ne, rungtynių nemačiau, jas dar žiūrėsiu. Jas matė mano asistentas, kažkiek informacijos turiu, bet pasiruošimui turime dar pusantros paros.

Komentarai:
.
vyriukai blecha, gal pabūkim profiukais ir pakeiskim pamakaluotoją į tikrą trenerį, jobtararai?
2021-02-21
-5
Atsakyti
x
iš vienų rungtynių negalima spresti, bet kieno vietą Kariniauskas užims atrankoje į olimpiadą ? Kalniečio ar Jokubaičio ? galvojant, kad Kalniečiui bus palikta , kad ir trečio įžaidėjo vieta , visgi žmogus nusipelnė, o Jokubaitis dabar nerodo stebuklų . betkokiu atveju konkurencija šioje pozicijoje yra gerai.
2021-02-21
+6
Atsakyti
Lol
neblogai siandien sumakalavo, maladec
2021-02-21
+14
Atsakyti
Lietuva
Jonas Maciulis jau nebepalosia Rinktinei
2021-02-20
-10
Atsakyti
Adomaitis
Nu puse velnio taip pamakalavo....
2021-02-20
-3
Atsakyti
🇱🇹🇱🇹🇱🇹💚💚💚
2021-02-20
-2
Atsakyti
Anonimas
Suzaide kaip koks profesorius? Kaip and1 streetball profesorius?
2021-02-20
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.