Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Maskvos srities „Chimki“ į Eurolygos mačą Milane stos net be penkių pagrindinės sudėties krepšininkų. Klubas tarp traumuotų krepšininkų įtraukė žvaigždę Aleksejų Švedą.

Ketvirtadienio susitikime su „AX Armani Exchange“ taip pat nežais Janis Timma, Stefanas Jovičius, Jevgenijus Valijevas ir Devinas Bookeris.

32-ejų Švedas šį sezoną Eurolygoje renka po 19,3 taško ir fiksuoja antrą rezultatą lygoje. 7,9 rezultatyvaus perdavimo vidurkis – geriausias pirmenybėse, o 19,1 naudingumo balo rodiklis – trečias.

Pamaskvės klubas vos su 2 pergalėmis per 24 turus – absoliutus pirmenybių autsaideris. Komanda šiuo metu fiksuoja 16 nesėkmių iš eilės seriją.

Komentarai:
Jurgis
haha, superinis straipsnio pavadinimas. visą sezoną jie su įjungtu avariniu rieda.
2021-02-25
+5
Atsakyti
kirvukas
Švedas nežai, Chimki turi šansų imti trečią pergalę ;)
2021-02-25
-1
Atsakyti
Serbentautas
dėjo ant eurolygos, saugo žaidėjus. Arba ten kažkas ne to su medikais.
2021-02-25
+10
Atsakyti
hfg
pastebekit visi krepsinio, futbolo ir visa spauda deda zmones su idomiais zenklais, antai kaip sis, ragai, visaregianti akis, matyt gauna finansavima is atviros tautos fondo, kuri maitina sorosas
2021-02-25
-2
Atsakyti
rr
Kasio parodija gaunasi.
2021-02-25
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.