Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Domantas Sabonis nebuvo pirmasis NBA variantas tuomet, kai tapo aišku, jog Kevinas Durantas nežais „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, skelbia Majamio „Heat“ apžvalgininkas E.J. Skolnickas.

Anot jo, NBA vietoje Duranto norėjo pasikviesti Jimmy Butlerį, tačiau šis kvietimo atsisakė.

To priežastis – Butleris į „Visų žvaigždžių“ rungtynes būtų vykęs tik tokiu atveju, jeigu į jas būtų išrinktas ir jo komandos draugas Bamas Adebayo, „Five on the Floor“ tinklalaidėje pranešė Skolnickas.

31-erių 201 cm ūgio Butleris šį sezoną renka po 20,1 taško, 7,8 atkovoto kamuolio ir 7,8 rezultatyvaus perdavimo. Jis nuo 2015 metų „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidė penkis kartus.

23-ejų 208 cm ūgio Adebayo šį sezoną fiksuoja 19,6 taško, 9,6 atkovoto kamuolio ir 5,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką. Centras praėjusį sezoną debiutavo „Visų žvaigždžių“ mače.

Vietoje Duranto į žvaigždžių rungtynes pakviestas Sabonis Indianos „Pacers“ ekipoje vidutiniškai pelno po 21,4 taško, atkovoja po 11,4 kamuolio bei atlieka po 5,9 rezultatyvaus perdavimo.

Sabonis už patekimą į „Visų žvaigždžių“ rungtynes gaus 1,3 mln. JAV dolerių premiją. Lietuvis šiose rungtynėse žais antrą sezoną paeiliui.

Nors Kevinas Durantas NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse nežais, jis vis tiek užims savo komandos kapitono pareigas, skelbia ESPN. Durantas pats suburs savo komandos sudėtį. Jis ir LeBronas Jamesas vienas po kito rinksis norimus krepšininkus į savo ekipą, o tai jie padarys kovo 4 dieną.

„Visų žvaigždžių“ mačo dalyviai:

Rytų konferencija Vakarų konferencija
Starto penketas Starto penketas
Jaysonas Tatumas (Bostono „Celtics“) LeBronas Jamesas (Los Andželo „Lakers“)
Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“) Luka Dončičius (Dalaso „Mavericks“)
Kyrie Irvingas (Bruklino „Nets“) Stephenas Curry („Golden State Warriors“)
Bradley Bealas (Vašingtono „Wizards“) Nikola Jokičius (Denverio „Nuggets“)
Joelis Embiidas (Filadelfijos „76ers“) Kawhi Leonardas (Los Andželo „Clippers“)
Atsarginiai krepšininkai Atsarginiai krepšininkai
Jamesas Hardenas (Bruklino „Nets“) Damianas Lillardas (Portlando „Trail Blazers“)
Juliusas Randle'as (Niujorko „Knicks“) Donovanas Mitchellas (Jutos „Jazz“)
Zachas LaVine'as (Čikagos „Bulls“) Zionas Williamsonas (Naujojo Orleano „Pelicans“)
Benas Simmonsas (Filadelfijos „76ers“) Rudy Gobertas (Jutos „Jazz“)
Domantas Sabonis (Indianos „Pacers“) Devinas Bookeris (Finikso „Suns“)
Jaylenas Brownas (Bostono „Celtics“) Paulas George'as (Los Andželo „Clippers“)
Nikola Vučevičius (Orlando „Magic“) Chrisas Paulas (Finikso „Suns“)
Komentarai:
Atsisake dalyvauti
realiai tik todel kad yra isizeides kad nera isrinktas is pirmo karto
2021-03-01
+2
Atsakyti
O tai kaip tą Adebayo turėjo pridėt, jeigu vieta tik viena? Rytuose būtų daugiau žaidėjų ant suoliuko? Ar išmesti kažką, ką jau paskelbė?
2021-03-01
+9
Atsakyti
Susitare su Saboniu, kad pasidalins 1.3m premija ;D
2021-02-28
-9
Atsakyti
Expert
Štai koki šūdžiai yra amerikonai, px jiems tas Sabonis, nevertina jie jo kaip priklausytų. Manau jei ne toki didžiuliai ten pinigai, daug kuris spjautų ant to NBA verslo. Nes ten žaidėjas, tik verslo dalis ir jo interesai dažniausia jiems neydomūs.
2021-02-28
-5
Atsakyti
Mzmzm
Draugelio Bam nepaeme i allstar tai ir tas atsisake.Tipiska geto berniuku situacija.Dar gal palydos neileido i allstar rengini,gal dar tas dasidejo :DDD.Oi tas butleris nuo geto toli nepabego....
2021-02-28
-8
Atsakyti
BoobieDede
Šaunuolis Butleris, tuo pačiu galime pasidžiaugt ir mes, kad turim Lietuvį all starsuose ;)
2021-02-28
+1
Atsakyti
djgaffer
Todėl Heat pernai ir pateko į superfinalą,nes komandinė dvasia ten nuostabi.O Butleris tikras lyderis,parodė,kaip jam rūpi komandos draugai.Atrado save iš naujo Majamyje ir mėgaujasi ten būdamas.Tiesa,šiemet sunkus jiems sezonas,bet po truputį lipama aukštyn.
2021-02-28
-4
Atsakyti
mhh idomiai...
2021-02-28
-1
Atsakyti
lol
Antrą kart Jimmy atsisako žaisti ASG, viena kart net kai į startą buvo išrinktas berods :) Belenkoks mldc, geriau atsigavimui panaudos tą laiką ir žinant dar tai, jog nebus nei fanų, nei didelio susidomėjimo tai labai gudrus sprendimas, o dar ir priežastį pasirinko kaip tikro lyderio, kas aišku yra tik pretekstas, nes pasakyt, kad nenoriu ten dalyvaut(kaip tai buvo padarės) reikštu vėl kritiką o gal net ir kokia baudelę gautu.
2021-02-28
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

53%
29,7
Pataiko: 29,7
Taiklumas: 53,4%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 43
Blogiausias pasiekimas: 15
Daugiausia pataiko: Domantas Sabonis