Nuotr.: Imago Images – Scanpix
Nuotr. Imago Images – Scanpix

Iš Vilniaus „Ryto“ persikėlusį Ryaną Boatrightą pristačiusi Paryžiaus „Basketball“ savo sirgaliams taip pat pateikė pramoginę žinią.

Klubas oficialiai paskelbė sudaręs profesionalaus žaidėjo kontraktą su reperiu Khadimou Rassoulu Cheikhu Fallu, geriau žinomu Shecko Weso sceniniu vardu.

Abi pusės kontaktą užmezgė dar lapkritį, kada atlikėjas instagrame skelbė teikiantis paraišką dalyvauti NBA naujokų biržoje. Jį šiame socialiniame tinkle seka virš milijono žmonių.

22-ejų amerikiečio ūgis siekia 188 cm, svoris – 79 kg. 

Oficialiame pranešime teigiama, jog Sheckas Wesas prie klubo prisijungs gegužę.

Jis reperio karjerą pradėjo 2017-aisiais, o stipriai išpopuliarėjo po dainos „Mo Bamba“ apie 2018 metais šeštu šaukimu NBA naujokų biržoje pakviestą Mohamedą Bambą. „YouTube“ platformoje kūrinys perklausytas daugiau nei 330 mln. kartų.

2018-aisiais įkurtas Paryžiaus klubas kaunasi Prancūzijos antroje lygoje, kurioje po 9 turų užima aštuntąją poziciją tarp aštuoniolikos komandų.

Daina apie Bambą:

Komentarai:
tai kad jis ten jau visa si sezona :Dd
2021-03-02
+2
Atsakyti
bhmh
Eurolyginiai Falai tai geri.
2021-03-02
+5
Atsakyti
Rita
Rytas galetu irgi kazka panasaus padaryt, vien del vilnieciu, jiem krepsinis juk neidomus is esmes, o ir taisykliu daznas nezino. Vilnieciui daug dauviau emociju duoda ne kase ziuret, o burgeri nulekt suvakgyt su mešlinko, ar ten koki mitingeli padaryt del geju santuoku. Vat rytas pasiraso sutarti tarkim su grynakrauju vilnieciu showmenu Eugenijum Ostapenko, iskart rytu susidomejimas butu baisulinis. Siemense po karantino butu ne tik 50 pirmuoniu, bet ir pora gabalu tikru vilnieciu, vien del Augelio. Treneriu poste prikabint dar zilve grigaiti, tai ir pilnas siemensas butu.
2021-03-02
-1
Atsakyti
Sheck wes
siaip jis kasioras
2021-03-01
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.