Nuotr.:

Kovo 8-ąją, pirmadienį, įvyks penktasis „BasketNews.lt protmūšio“ pavasario sezono žaidimas su įskaitiniais dalyvių taškais. Šiame žaidime varžosi „BasketNews.lt“ veiklą bent 5 eurais ar doleriais remiantys patronai.

Penktasis „BasketNews.lt protmūšio“ žaidimas yra bronzinis, o tai reiškia, jog dvigubės iškovoti įskaitiniai taškai.

Už pirmą vietą penktajame žaidime atiteks krepšinio kamuolys, o antrą ir trečią pozicijas užėmę žaidėjas gaus mini krepšinio lentas.

Pavasario etapo nugalėtojui atiteks modernus elektrinis paspirtukas iš „Riedis.lt“.

Elektriniais paspirtukais, dviračiais, motoroleriais ir jų dalimis prekiaujantis „Riedis.lt“ yra generalinis „BasketNews.lt protmūšio“ pavasario sezono rėmėjas.

Transliacija „Twitch.tv“ platformoje tradiciškai prasidės 21 val. ir žaidimą, kaip įprasta, sudarys keturi kėliniai – trys po 7 klausimus ir vienas su 10 klausimų. Atsakinėti į klausimus reikės „ahaslides.com“ platformoje.

Žaisti galima ir žiūrint „Twitch.tv“ transliaciją, kurią veda Karolis Tiškevičius, ir be jos, stebint klausimus „ahaslides.com“ platformoje.

Kiekvienam klausimui pateikiami atsakymų variantai, iš kurių išsirinkus teisingą gaunami taškai priklausomai nuo to, kaip greitai buvo atsakyta.

Tapti mūsų patronu galite paspaudę čia.

Praėjusio žaidimo įrašas:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.