Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Galingai NCAA debiutinį sezoną užbaigęs Ąžuolas Tubelis sulaukė pripažinimo įvertinant „Pac-12“ konferencijos metus.

18-metis sezono finišą pasiekė dukart iš eilės tapdamas konferencijos naujokų MVP, o skelbiant sezono nominacijas buvo įtrauktas į simbolinį pirmamečių penketuką.

Lietuvis jame atsidūrė su komandos draugu Bennedictu Mathurinu, Jabari Walkeriu (Kolorado universitetas), Efe'u Abogidi (Vašingtono valstybinis universitetas) ir Evanu Mobley (Pietų Kalifornijos universitetas).

Tubelis taip pat sulaukė balsų renkant „Pac-12“ konferencijos simbolines komandas. Vilnietis į jas nepateko, bet balsavimo teisę turėjusių asmenų buvo paminėtas mažiausiai tris kartus.

Tubelis debiutiniame NCAA sezone per 26 rungtynes vidutiniškai rungtyniavo po 27 minutes, įmetė po 12,2 taško, atkovojo po 7,1 kamuolio ir atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Braliukai
🙏🇱🇹🏀
2021-03-10
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.