Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Po Indianos „Pacers“ pralaimėjimo Bruklino „Nets“ ekipai Domantas Sabonis piktinosi arbitrų darbu.

Domantas Sabonis

Domantas  Sabonis
Komanda: Indiana Pacers
Pozicija: PF, C
Amžius: 24
Ūgis: 211 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Portlandas, JAV

Lietuvis surinko jau šeštąjį sezono trigubą dublį, tačiau po rungtynių daugiau kalbėjo ne apie savo pasirodymą, o apie teisėjavimą.

„Aš nesuprantu taisyklių traktavimo, – sakė lietuvis. – Man smogė gal tris kartus – į veidą, į smakrą, bet tai buvo užfiksuotos kaip paprastos pražangos. Kai aš atlikau panašų veiksmą ir trinktelėjau varžovui per veidą, buvau nubaustas nesportine pražanga. Nesuprantu, ką jie mato ir švilpia. Tiesiog norime, jog švilpukai būtų vienodi į abi puses.“

Dvikovoje su „Nets“ Sabonis pelnė 18 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

14 taškų aukštaūgis buvo surinkęs jau per pirmąjį ketvirtį.

„Pacers“ Rytų konferencijos lyderiams nusileido 115:124 ir dabar savo konferencijoje užima 10-ąją vietą.

Sabonio statistika šį sezoną per 36 minutes siekia 20,4 taško, 11,2 atkovoto kamuolio ir 6,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
djgaffer
Kad ir koks geras Sabonis,bet dar neturi to žvaigždės statuso.Tiems,kas jį turi teisėjai nuolaidesni ir labiau švilpia žvaigždės naudai.Bet teisėjavimas ten dažnai kelia klausimų,daug kalbų apie tai.Turi mūsiškis su tuo susitaikyti,nieko nepadarysi.Tokia yra ta NBA kova po saule.
2021-03-18
-1
Atsakyti
Lavrentijus
Kertu lažybų, kad teisėjavo moterys.....Nėra jokio pakantumo vyrams iš moterų pusės.....kaltina vyrus seksizmu, bet to seksizmo apstu ir iš moterų pusės....amžina JAV problema...
2021-03-18
-4
Atsakyti
kasioguru
ar losiant ne pirma sezona dar reikia stebetis NBA teisejavimu? kita vertus nuo zmogisko faktoriaus niekur nedingsi, ne robotai teisejauja.
2021-03-18
-2
Atsakyti
D.
Tą patį ir Paul George kalba. Su Mavericks vapšė buvo talžomi po krepšiais, tai užsigrūzine ir ėmė vien troicus mėtyt, mat gi Lucai du kart iš eilės pralaimėt lyga neleis. Kai Clippers žaidė su Nets, švilpukų nulis ir dar rungtynių gale Hardeno flopas, kuris nulemia rungtynes. Tad Saboniukui nėr ko stebėtis, nes po to gali dar blogiau būt. Užtenka užeit Facebooke ir pamatyt, kas daugiausiai like\'ų surenka, tam ir švilpukai švilpiami, o dabar ne paslaptis, jog daugiausiai like\'ų surenka Lakers ir Nets, tad teisėjai darys viską, jad šie du klubai būtų finale.
2021-03-18
-1
Atsakyti
Antanas
duc.helius ir reik dubasint
2021-03-18
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Domantas Sabonis

Domantas  Sabonis
Domantas  Sabonis
MIN: 36.54
PTS: 20.44 (58.08%)
REB: 11.21
AS: 6.41
ST: 1.13
BS: 0.62
TO: 3.41
GM: 39