Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Majamio „Heat“ NBA lygoje pristatė naujovę. Netrukus klubo „American Airlines“ arenoje nuo COVID-19 viruso paskiepytiems asmenims bus atidarytas atskiras sektorius.

Nuo balandžio 1 dienos du sektoriai pirmajame arenos aukšte bus skirti tik vakcinuotiems žiūrovams. Tokia tvarka bus įvesta nuo rungtynių su „Golden State Warriors“, kurios Lietuvos laiku įvyks naktį iš balandžio 1-osios į balandžio 2-ąją.

„Heat“ tapo pirmąja NBA komanda, kuri pristatė tokią idėją. Anot „Sports Illustrated“, identišką idėją gvildena ir daugiau klubų.

Paskiepyti žiūrovai turės dėvėti kaukes, tačiau jiems bus sušvelninta socialinio atstumo taisyklė – sirgaliai sės į kas antrą kėdę.

Į arena vakcinuoti žiūrovai bus įleidžiami per atskirus įėjimus, prie kurių privalės pateikti dokumentinį įrodymą, jog yra paskiepyti.

Tam, kad sirgaliai galėtų sėdėti per 30 pėdų (apie 9 metrus) nuo aikštės, jie privalės pateikti per pastarąsias dvi dienas atliktą COVID-19 testą arba tą pačią dieną darytą antikūnų tyrimo rezultatą.

„Heat“ NBA yra viena iš trijų komandų, kurios krepšininkai ir darbuotojai jau pradėjo skiepytis. Kitos dvi tai darančios komandos yra Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Atlantos „Hawks“.

Komentarai:
Begemotas
O kur sveikiems sedeti?
2021-03-25
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
25,8
Pataiko: 25,8
Taiklumas: 54,3%
Vieta lygoje: 26
Geriausias pasiekimas: 38
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Bam Adebayo