Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Iš pagrindų persiformuojanti Orlando „Magic“ visiškai išardė komandos smogiamąjį trejetą. Adrianas Wojnarowski iš ESPN skelbia, jog Aaronas Gordonas buvo išmainytas į Denverio „Nuggets“.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
115,6
Pelno taškų: 115,6
Taiklumas: 48,7%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 133
Blogiausias pasiekimas: 93
Daugiausia pelno: Nikola Jokic

25-erių atletas tapo paskutiniuoju lyderiu, kuris Orlande kraunasi lagaminus. „Magic“ prieš tai išsiuntė Nikolą Vučevičių į Čikagos „Bulls“, o Evaną Fournier – į Bostono „Celtics“.

Orlando komandai už Gordoną atitenka Gary Harrisas, R.J. Hamptonas ir pirmojo rato šaukimas, prideda Wojnarowski.

Nusivylimo apimtas Gordonas viešai mainų pasiprašė likus pusantros paros iki mainų termino pabaigos.

Jis „Magic“ projektu tapo 2014-aisiais, kuomet klubas krepšininką pasikvietė ketvirtu šaukimu. Nuo debiutinių skrajūno metų Orlando ekipa pasiekė 203 pergales ir patyrė 322 nesėkmes. 

Klubas dukart pateko į NBA atkrintamąsias, tačiau abusyk krito pirmajame jų etape.

Gordonas šį sezoną fiksuoja 14,6 taško, 6,6 atkovoto kamuolio ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

20-metis Hamptonas praėjusioje NBA naujokų biržoje buvo pakviestas 24-u šaukimu. Jaunasis talentas vidutiniškai rungtyniavo po 9 minutes, įmetė po 2,7 taško bei atkovojo po 2,1 kamuolio.

Nuo 2014-ųjų Denveryje žaidusi 26-erių Harriso statistika – 9,7 taško, 2,5 atkovoto kamuolio ir 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
kasioguru
mato Denveris, kad isejus Grantui biski zopa gaunasi, bet Gordonas Granto tikrai neatstos.
2021-03-25
-4
Atsakyti
As
Ne veltui pervertintas žaidėjas... Bijojau, kad per daug neatiduotu denveris. Praktiškai dykai gavo . Nors kaip pagalvoji, kad galėjo išaugot granta už tokią pat alga kai ir šitą gauna vis tiek pravalas...
2021-03-25
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.