Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Mainų projekcijose minėtas Kyle'as Lowry galiausiai liko Toronte. Pasak Adriano Wojnarowski iš ESPN, „Raptors“ prezidentas Masai Ujiri taip ir negavo pasiūlymo, kuris būtų privertęs atsisveikinti su klubo veidu tapusiu generolu. 

Prie viso to, 35-erių veteraną tenkino galimybė užbaigti sezoną Toronte, kur jis rungtyniauja nuo 2012-ųjų. Lowry vasarą turės šansą rinktis komandą kaip laisvasis agentas.

Tiksint paskutiniam pusvalandžiui iki mainų termino pabaigos 21 val. Lietuvos laiku, „The New York Times“ žurnalistas Marcas Steinas skelbė, jog dėl krepšininko intensyviai derasi Majamio „Heat“ ir Los Andželo „Lakers“.

Tarp dėmesį rodančių buvo ir Filadelfijos „76ers“, tačiau ši ekipa galiausiai iš Oklahomos „Thunder“ perėmė George'ą Hillą.

Tuo metu „Heat“ bazėje iš Hjustono „Rockets“ nutūpė Victoras Oladipo.

Dėmesį taip pat rodė Los Andželo „Clippers“.

„Raptors“ ketvirtadienį atliko tris sandorius. Skambiausias jų – Normano Powello išsiuntimas į Portlando „Trail Blazers“.

Toronto ekipa taip pat perleido Terence'ą Davisą Sakramento „Kings“ komandai už antrojo rato šaukimą bei Mattą Thomasą išmainė į Jutos „Jazz“. Pastaroji atidavė antrojo rato šaukimą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
15,5
Pataiko: 15,5
Taiklumas: 38,0%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 9
Daugiausia pataiko: Fred VanVleet