Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Vašingtono „Wizards“ gynėjas Russellas Westbrookas karjeros metu yra kritikuojamas dėl pernelyg didelio dėmesio asmeninei statistikai, kas jam iki šiol neleido laimėti NBA.

Russell Westbrook

Russell  Westbrook
Russell  Westbrook
MIN: 35.03
PTS: 21.79 (47.98%)
REB: 10.26
AS: 10.62
ST: 1.28
BS: 0.41
TO: 4.95
GM: 39

Vis dėlto Westbrookas atšovė kritikams, jog jau yra čempionas ir jam NBA žiedo tiesiog nereikia.

„Žaidžiu krepšinį visą savo gyvenimą ir mano žmona yra pasakiusi, jog svarbu neleisti kitiems atgrasyti nuo tavo svojonių ir tikslų, – tviteryje rašė gynėjas. – Žmonės televizijoje pradeda kalbėti apie krepšininkus nuo mažų dienų, nors net nežino, kas tai per asmenybės, kokie jų tikslai ir iš kur jie kilę. Esu laimingas ir niekas negali to iš manęs atimti.

Tapau čempionu tik patekęs į NBA, augau gatvėje ir aš jau esu čempionas. Man nereikia NBA žiedo. Žinau daug NBA čempionų, kurie nepadėjo savo bendruomenei ir nenuveikė nieko gero pasaulio labui.“

„Man svarbiausia ne ką padariau aikštėje, o už jos ribų, – tęsė Westbrookas. – Nežadu žaisti krepšinio visą gyvenimą, mane džiugina tai, kiek žmonių padariau laimingais. Nėra kito labiau kritikuojamo žaidėjo nei aš, bet aš tai priimu pozityviai. Jei žmonės tiek kalba apie mane, reiškia kažką darau teisingai.“

Šį sezoną 32-ejų krepšininkas NBA per 35 minutes fiksuoja 21,8 taško, 10,3 atkovoto kamuolio ir 10,6 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Komentarai:
kasioguru
begalvis statsu vergas. :) be konkurencijos pats nemegstamiausias lygos zaidejas. vienintelis jo teigiamas dalykas, kad turi sveiko sportinio pykscio, bet ir tai ne visada. tie jo triple double ant tiek sumenko, kad is MVP tapo net ne all staru siemet, nes visi mato, kad tie skaiciai tik jo asmeminiu ambiciju tenkinimas.
2021-03-31
+5
Atsakyti
Kllg
nežiūrint į visus krepšinio dalykus (nuomonės klausimas, visgi), tai Russ\'as visada atrodė kaip mldc bičas
2021-03-31
-6
Atsakyti
Adomaitis
Realybė tokia, kad jeigu jis turėtų bent vieną žiedą butų laikomas vienu geriausių jei ne geriausiu visų laikų PG.
2021-03-31
Atsakyti
nini
Man tai nuskambejo kaip pasidavimas ir motyvacijos mazejimas. Uzaugs kita karta ar dar kita ir bus pamirstas RW, liks tiks kazkokia statistika ir rekordas archyve. Spendziant pagal siuos laikus - niekas jo nevertins, kaip darbar vertina.
2021-03-31
Atsakyti
KD
Komandu fanams ziauriai smagu, kai ju brangiausias zaidejas yra nemotyvuotas. NBA zmones ziuri ne del to, kad zaidejai graziai rupinasi seimomis ar mociutes veda per perejas. Tas yra gerai in general, bet geras zmogus ne profesija.
2021-03-31
-5
Atsakyti
djgaffer
Puikiai RW pakalbėjo,sutinku su visom jo mintim.Jis savo tikslą jau pasiekė,žaidžia stipriausioje lygoje ir net jei netaps čempionu,vistiek pateks į lygos istoriją ir Šlovės muziejų.O dar pinigų kalnai uždirbta,šeima sveika,tai tas žiedas nieko nereiškia,kai jau įgyvendinai savo tikslus.Mldc,palaikau jį.
2021-03-31
-10
Atsakyti
Tikras
Vyras
2021-03-31
-1
Atsakyti
Anonimas
Svojoniu, lol :D zurnalistika!
2021-03-31
-6
Atsakyti
Best of best
BEST
2021-03-31
-4
Atsakyti
Hm
Sutinku. Vien buvimas NBA, tarp geriausiu pasaulio krepsininku yra didziule pergale 👍
2021-03-31
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Russell Westbrook

Russell  Westbrook
Komanda: Washington Wizards
Pozicija: PG
Amžius: 32
Ūgis: 191 cm
Svoris: 85 kg
Gimimo vieta: Long Byčas, JAV