Nuotr.: Imago Images – Scanpix
Nuotr. Imago Images – Scanpix

Pirmą kartą į Eurolygos ketvirtfinalį patekęs Miuncheno „Bayern“ klubas trokšta sudėtyje išlaikyti komandos trenerį Andrea Trinchieri.

Apie tai po istorinio pasiekimo kalbėjo „Bayern“ prezidentas Herbertas Haineris.

„Abi pusės vasarą susitarė, kad pirmiausia koncentruosimės į šį sezoną, – „Bayern“ klubo svetainėje cituojamas Haineris. – To rezultatas – dabar esame puikioje situacijoje. Mums patinka Andrea Trinchieri dėmesys detalėms ir atsidavimas darbui. 

Mums bendraujant man susidaro įspūdis, kad jam Miunchene taip pat patinka. Manau, kad ne tik mes norime netrukus susėsti ir pasikalbėti dėl bendravimo pratęsimo ir kitam sezonui.“

Šį sezoną „Bayern“ per 33 rungtynes pasiekė 20 pergalių ir užsitikrino vietą ketvirtfinalyje.

„Atkrintamosiose gali visko nutikti, o aš tikiu, jog ši komanda gali padaryti bet ką, – sakė klubo prezidentas. – Net jeigu ketvirtfinalyje mums viskas susiklostys kitaip, komanda jau užfiksavo pasiekimą, kuriuo galima itin didžiuotis. To iš mūsų niekas neatims.“

52-ejų Trinchieri „Bayern“ klube dirba pirmą sezoną.

Komentarai:
o galejo jis buti zalgiryje. bet motiejunas nenorejo "visiem zinomo trenerio su jau seniai isnagrinetom zaidimo schemom". beda kad schileri isnagrineti daugeliui neprireike nei puses sezono.
2021-04-05
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

81%
14,0
Pataiko: 14,0
Taiklumas: 81,2%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 23
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Vladimir Lucic