Nuotr.: „Neptūnas“
Nuotr. „Neptūnas“

Klaipėdos „Neptūnas“ pasirašė ilgalaikę sutartį su perspektyviu klaipėdiečiu Kristupu Keiniu. Abi pusės sutarė dėl ketverių metų kontrakto, skelbiama pranešime spaudai.

„Kristupas yra jaunas, perspektyvus žaidėjas su labai gerais fiziniais duomenimis, – teigė „Neptūno“ sporto direktorius Dainius Vaitelis. – Džiaugiamės, kad pavyksta išsaugoti vis daugiau vietinių jaunų žaidėjų, kurie nori atstovauti savo gimtojo miesto komandai. Jaunuolis pasižymi atletiškumu, darbštumu, dideliu noru tobulėti. Tikime, kad ateityje jis papildys vyrų komandą.“

2004 m. gimęs žaidėjas šį sezoną atstovavo Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ komandai, kuri rungtyniauja „NKL-Vikinglotto“ čempionate. Jis per 10 rungtynių vidutiniškai aikštėje praleido po 6 minutes, įmetė po 1,2 taško ir atkovojo po 1,1 kamuolio.

Keinys taip pat Regionų krepšinio lygoje žaidė su Klaipėdos „VKKM-Neptūno“ jaunimu, o V. Knašiaus krepšinio mokykloje žengė pirmuosius krepšininko žingsnius.

Praėjusią vasarą 199 cm ūgio lengvasis krašto puolėjas dalyvavo Baltijos taurėje su Lietuvos šešiolikmečių rinktine, kuri iškovojo pirmąją vietą.

Artėjančiais metais jam numatomas žaidimas „Neptūno“ dublerių gretose NKL pirmenybėse.

Komentarai:
Anonimas
Visos perspektyvos pradings pabuvus pas Serapina. Ne kokie atsiliepimai apie sita geniju.
2021-04-09
Atsakyti
17 tai jau praktiškai diedas kuris turi rodyti rezultatą o po 3-4 dominuoti. Sėdės dubleriuose vėliau skolins ir galbūt galbūt ties 27 pavyks kelioms minutėms debiutuoti. Važiuotų į užsienį tai ne sėdi Lietuvoje tai ir lieka amžinai perspektyvus talentai
2021-04-09
-4
Atsakyti
Anonimas
Koganas taip visko nepaliks
2021-04-09
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.