Nuotr.: Scanpix
Nuotr. Scanpix

Dėl JAV sukrėtusio policijos išpuolio prieš juodaodį Daunte'ą Wrightą, Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) nukėlė antradienio rungtynes tarp Minesotos „Timberwolves“ ir Bruklino „Nets“ ekipų.

Tokį sprendimą priėmė lyga, pasikonsultavusi su „Timberwolves“ organizacija bei vietos policijos pareigūnais.

20-metis Wrightas balandžio 11 dienos popietę buvo nušautas policijos pareigūnų Mineapolio centre, kuomet pabėgo iš policijos automobilio ir sėdo į savo transporto priemonę. Viena iš pareigūnių sumaišė tazerį su ginklu ir pašovė juo Wrightą. Kelis kvartalus nuvažiavęs jaunuolis atsitrenkė į kitą automobilį ir mirė.

Po tokio įvykio visuomenė sureagavo itin jautriai bei Mineapolyje pasipylė masiniai protestai.

JAV žurnalistas Adrianas Wojnarowskis skelbia, jog mačas gali būti perkeltas į balandžio 14-ąją.

Komentarai:
SWAT
Tikri profikai ten, na bent pareigūnė buvo - toks pareigūnas dar savo "pistoletu" bandytų šaudyt. O čia tai bent 50/50 buvo, kad tazerį pačiups.
2021-04-13
+1
Atsakyti
Lol
o tai kam begti jei zinai, kad USA policija uz pasipriesinima gali panaudoti ginkla? play stupid games win stupid prizes
2021-04-13
+6
Atsakyti
Krumplis
Nušovė banditą ir visi už Atlanto kelnes prikrovė. Trampo nėra, bet lodariai ir toliau nerimsta, gal karalienė Lebronas imsis kokią BLM akciją rengti. Kita vertus, kai NBA žiūrimumas mažas, belieka cirkais užsiimti.
2021-04-13
-6
Atsakyti
Anonimas
neilgai ten juodi bujos, greit jie padarys savo destrukcini darba o tada juos paleis ant farso. dabar jie tiesiog naudingi rimtiem dedem, todel ir gauna daug demesio
2021-04-13
+1
Atsakyti
Anonimas
NBA yra viena is demokratu partijos politiniu kampaniju. Demai lisdami i sikna mazumoms taip sau uzsigarantuoja tam tikra kieki balsu. Manot sitiem milijonieriam labai rupi ka ten nusove kokiam mieste? Atkatus atidirbineja jie cia. Situ aktoriu tikrasis veidas pasirode kai uzsiciaupe tylejo del kinijos baisaus elgesio su hong kongo protestais.
2021-04-13
+2
Atsakyti
nu kdl taip yra
as nesuvokiu, tprsm o kodel jis bego nuo policijos? Tsg nesuprantu o tai nx reikia begt nuo policijos, tai reiskia kad prisidirbes nemazai kad bego, jau nusibodo, visur rasizmas uzpiso tsg
2021-04-13
Atsakyti
Iš šono
Kai Donciciu pavadino whiteass, kas nutiko? Nieko. Butu Luka ka nors blackass pavadines? Banas pusei sezono, bauda, ir maištas Dalase. Tai is kurios puses dabar rasizmas vyksta???
2021-04-13
-2
Atsakyti
Iš šono
Ne, nu pasaulis ritasi siknon. Ta paranoja su rasizmu jau senai perzenge sveiko proto ribas. Galima pagalvot, kad per visa ilga laika usa balto nebuvo pasove. Bet jei juoda, o daznai ir recidyva paliete, tai deginam parduotuves, dubasinam visus ir mes esam tie vieninteliai teisinguoliai. Sušiktas rasistinis, bet jau baltuosius nukreiptas judesys.
2021-04-13
-1
Atsakyti
eee
o kai tas nusikaltėlis (px jau kokia ten odos spalva) ką nors apiplėšė ar nužudė, niekas nepaprotestavo?
2021-04-12
+2
Atsakyti
Klaida
ne su tazeriu pašovė, o pistoletu. oficiali policijos versija - pareigūnė susipainiojo ir vietoj tazerio išsitraukė pistoletą
2021-04-12
-1
Atsakyti
Darius
dar viena nusikalteli nušove
2021-04-12
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.