Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vilniaus „Ryto“ klube išplito COVID-19 infekcija. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, sostinės ekipos gretose antradienį buvo patvirtintas dar vienas apsikrėtimas koronavirusu, šį kartą – žaidėjui. 

„Rytas“ antradienį oficialiai skelbė apie vyr. treneriui Giedriui Žibėnui nustatytą apsikrėtimą COVID-19 virusu.

Krepšininkui ir „Ryto“ vyr. treneriui koronaviruso testai buvo atlikti pajutus ligos simptomus. Trečiadienį testuosis likusi komandos dalis.

Sulaukus neigiamų rezultatų, „Rytas“ mėgins grįžti į treniruotes, o į savaitgalį laukiančią namų akistatą su Alytaus „Dzūkija“ stos vedamas asistentų Georgio Dedaso ir Gusto Maskoliūno.

Antradienio dvikova su Prienų „CBet“ buvo nukelta į vėlesnę datą. 

„Ryto“ treniruočių procesas sustojo po skambios pergalės sekmadienį prieš Kauno „Žalgirį“.

Lietuvos čempionai antradienį taip pat pranešė apie COVID-19 atvejį komandoje – jis nustatytas Patricio Garino. Dėl šios priežasties buvo nukelta antradienį vakare turėjusi vykti akistata su Alytaus „Dzūkija“.

Likusiems žalgiriečiams organizuojant papildomus testus antradienį ir trečiadienį, rungtynės su dzūkais buvo perkeltos į trečiadienio vakarą.

Komentarai:
Net ir čia komentaruose matosi kokia šventa karvė tapo Rytas. Kelios pergalės ir fanų vagonas grįžo ant bėgių
2021-04-13
+4
Atsakyti
Sventa karve tai tik ZK, daugiau kaip ir normalios komandos belike, tad eik i straipsni kur apie ZK raso, ten reik ligonius gydyt
2021-04-13
+3
Atsakyti
Na Ryto fanai buvo juokinga kai Garino užsikrėtė, o dabar Žibėnas ir dar vienas žaidėjas užsikrėtė. Tai gal iš šito irgi pasišaipykite ir pajuokaukite? Ar čia jau šventoji karvė Rytas yra neliečiamieji?
2021-04-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.