Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Eurolyga ir pirmenybių vadovai sureagavo į slaptą A licencijas turinčių klubų susirinkimą ir dar balandžio mėnesio surengs oficialų susirinkimą, į kurį bus pakviestos visos vienuolika A licencijas turinčios komandos.

Praėjusį sekmadienį Atėnuose susitiko Kauno „Žalgirio“, Tel Avivo „Maccabi“, Atėnų „Panathinaikos“, Pirėjo „Olympiakos“, Milano „Armani Exchange“, Maskvos CSKA ir Stambulo „Anadolu Efes“ vadovai.

Jie bendravo kelias valandas ir išreiškė abejones dėl Eurolygos struktūros, jos veikimo būdų ir finansų valdymo. „Gazzetta.gr“ teigimu, komandos mano, kad jos iš Eurolygos gauna per mažai pajamų.

Būtent šios problemos bus gvildenamos ir pačios Eurolygos sušauktame susitikime, praneša Aris Barkas iš „Eurohoops“. Daugiau detalių apie būsimą susirinkimą nėra skelbiama, tačiau manoma, kad esminis klausimas bus finansinis aspektas.

Į Atėnuose sušauktą susitikimą neatvyko Stambulo „Fenerbahče“ ir trys ekipos iš Ispanijos: „Barcelona“, Madrido „Real“ bei Vitorijos „Baskonia“.

Komentarai:
djgaffer
Čia taip pat bus ir pirma žinutė Bertomeu,kad klubai nėra patenkinti jo valdymo metodais.Tokie slapti susitikimai nieko gero nežada lygos vadovui.Užtenka prisiminti,kaip staigiai Barcos FC savo vadovą pakeitė,tai Bertomeu vietoje sunerimčiau,čia jau rimtais reikalais kvepia.
2021-04-15
-2
Atsakyti
As
Xebra paeme ir susitiko be Bartomeu. "Slaptas" tai ziniasklaidos antraste, nieko daugiau.
2021-04-15
+2
Atsakyti
realus
slaptas susirinkimas, apie kuri visi zino. labai slaptas.
2021-04-15
+5
Atsakyti
Parduota buvo
Rungtynės su barca nieko nelėmė, plius jiems naudinga buvo pralošti, reguliavo sau ketvirtfinalio porą, šaras irgi šlykštus tipas.
2021-04-15
-6
Atsakyti
Šlykštus sezonas kaip niekad buvo
Taip ir stovi akyse kruvinas, prakirstas Grigonio veidas rungtynėse su Zenit, kur jį daužė kaip obuolį, tik beisbolo lazdų trūko, o teisėjai švilpė tis kas penktą kartą... Grigonis priena prie teisėjo, rodo kaip per skruostą srūva kraujas, o teisėjas tik gūžteli pečiais, o kreiva šypsenėlė nuslysta per snukį, nejučia.
2021-04-15
+5
Atsakyti
Galas
Vyt lauk tą korumpuotą šunsnukį. Akivaizdu ir aklam, kad buvo parduotos dvi vietos aštuntuke Bayern ir Zenitui. Šlykštu buvo žiūrėt, kaip naglai tempė teisėjai šias komandiūkštes.
2021-04-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.