Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Ąžuolo Tubelio atstovaujamas Arizonos universitetas pristatė naująjį vyr. trenerį, kuriuo tapo Tommy Lloydas.

Kerr Kriisa

Kerr  Kriisa
Pozicija: PG
Amžius: 20
Ūgis: 189 cm
Svoris: 75 kg
Gimimo vieta: Tartu, Estija

46-erių specialistas net 21-erius metus darbavosi Gonzagoje, kur buvo Marko Fewo asistentu. „Bulldogs“ ekipa nuo Lloydo prisijungimo varžėsi visuose „Kovo beprotybės“ turnyruose.

Lloydas vertinamas už puikius ryšius su užsieniečiais krepšininkais. Jis į Gonzagą padėjo atvilioti tokius talentus kaip Domantas Sabonis, Rui Hachimura, Kelly Olynykas, Ronny Turiafas ar Robertas Sacre.

Teigiama, jog Lloydas turėjo įtakos ir persiviliojant tokius talentus kaip Jalenas Suggsas bei Hunteris Sallisas.

Vis tik tai gali būti ne vienintelės permainos „Wildcats“ komandoje. Šį sezoną NCAA debiutavęs Kerras Kriisa įtrauks savo pavardę į perėjimų langą.

„Tikiuosi išvysti savo galimybes, tačiau vis dar neatmetu galimybės sugrįžti į Arizoną, priklausomai nuo to, kaip susiklostys aplinkybės“, – ESPN cituoja buvusį žalgirietį.

Debiutiniame sezone estas sužaidė 8 susitikimus, per kuriuos fiksavo 5,5 taško ir 2,4 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.