Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

2019 metais sportbačius ant vinies pakabinusi Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) legenda Dwyane'as Wade'as verčia naują puslapį savo gyvenime.

Dwyane Wade

Dwyane  Wade
Pozicija: SG
Amžius: 39
Ūgis: 193 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Čikaga, JAV

JAV portalas „The Athletic“ skelbia, jog 39-erių buvęs krepšininkas nusipirko NBA klubo Jutos „Jazz“ akcijų dalį.

Kiek procentų „Jazz“ akcijų Wade'as nusipirko – neskelbiama, tačiau aišku, jog pagrindinis akcijų paketas ir toliau priklausys Jutos verslininkui Ryanui Smithui.

„Ši mano svajonė yra didesnė nei žaisti krepšinį NBA. Mačiau, kaip Shaquille'as O'Nealas užsiiminėja verslu Sakramento „Kings“, Grantas Hillas – Atlantos „Hawks“, Michaelas Jordanas – Šarlotės „Hornets“. Yra daug dalykų, į kuriuos noriu būti įsitraukęs Jutoje“, – apie sprendimą įsigyti „Jazz“ kalbėjo NBA legenda.

Wade'as NBA žaidė nuo 2003 iki 2019 metų ir per 16 sezonų triskart tapo NBA čempionu, sykį buvo išrinktas finalų MVP bei 13 kartų žaidė „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Komentarai:
Nb
Marketinginis triukas. Pritraukti garsų praeity krepšininką, išpučiant akcijų kainą. Žiūrint į ateitį, infliaciją, tos akcijos pakils, kaip ir batono ar sviesto kaina. Panašiau į ilgalaikę, apsaugotą investiciją, jei išvis taip galima išsireikšti. Kaip sakoma, jei per metus net negauni 10% grąžos, tai šūdas, o ne investicija.
2021-04-17
-5
Atsakyti
eee
Onylas turi akcijų Sakramente?
2021-04-16
-6
Atsakyti
Sakar Makar
bomba!!!
2021-04-16
+22
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.