Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Prienų „CBet“ šį vakarą Kaune neatsilaikė prieš LKL čempioną „Žalgirį“, tačiau vyriausiasis treneris Mantas Šernius pripažino, kad jo auklėtiniams tai buvo gera pamoka, o planus šiek tiek jaukė ir intensyvus tvarkaraštis.

Fotogalerija

„Ėjome su tikslais, bet „Žalgiris“ mus šiandien tikrai gerbė ir žaidė su dviguba energija, – po rungtynių sakė Šernius. – Kiek kartų žaidėme su „Žalgiriu“, turėjome tokias rungtynes, kur mano komanda galėjo pajausti, kas yra Eurolyga.“

„Kaip reikia gintis, kokiu intensyvumu pulti, kad pavyktų uždirbti truputį lengvesnį metimą. Man šitos rungtynės komandos tobulėjimui yra svarbiau nei dvi savaitės treniruočių. Aišku, žiūrėjome ir į už poros dienų mums ypač svarbias rungtynes su „Šiauliais“. 

Tai teko viduryje susitikimo šiek tiek apriboti savo lyderių rotaciją. Visi pasižaidė, pabuvo arenoje. Šiandien „Žalgiris“ nebuvo įveikiamas“, – pridėjo „CBet“ strategas.

Paklaustas, kaip skyrėsi „Žalgirio“ nusiteikimas šio vakaro mače ir lapkričio mėnesį, kai Kauno ekipa „CBet“ palaužė tik per pratęsimą, Šernius netiesiogiai užsiminė, jog kabintis buvo galima ir šiandien.

„Trečiajame kėlinyje atsilikome tik dešimčia taškų – rungtynės, kada galima kabintis, bet „Žalgirio“ intensyvumas, rotacija... Einant į ketvirtą kėlinį atsiliekant 15 taškų nesinorėjo verstis per galvą, kad žūtbūt laimėti. 

Mes turime savo tikslus, privalome paskirstyti jėgas, nes likęs mėnuo yra pašėlęs. Praktiškai prasidėjo atkrintamosios, kai žaisime kas 2-3 dienas. Kaip treneriai, turime į tai atsižvelgti“, – komentavo strategas.

Kauno klubas šį vakarą pristabė Prienų ekipos naujoką Manu Lecomte‘ą, kuris per 24 minutes surinko 9 taškus (2/5 dvit., 0/2 trit., 5/5 baud.), 3 rezultatyvius perdavimus, 2 atkovotus kamuolius, 3 klaidas bei 7 naudingumo balus.

Šernius teigė, kad tai bus gera pamoka jo auklėtiniui.

„Jis šį sezoną žaidė pirmas rungtynes su „Žalgiriu“ ir buvo pirmas atvejis, kai jis gavo tokį intensyvumą. Jam tai – gera pamoka ir išeis į naudą, nes jis turi suprasti, kad dabar ant jo lips kiekviena komanda, kaip tai darė „Žalgiris“, – užbaigė Šernius.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Prienų CBet
50%
34/68
Metimai iš žaidimo
38%
21/56
32
Atkovoti kamuoliai
37
25
Rezultatyvūs perdavimai
14
14
Perimti kamuoliai
5
81%
13/16
Baudų metimai
80%
16/20
32%
9/28
Tritaškiai
24%
4/17

Rungtynių žaidėjai

Rokas  Jokubaitis
17 PTS
7/11 FG
0/0 FT
Mindaugas  Sušinskas
18 PTS
6/9 FG
3/4 FT
Martinas  Geben
5 REB
3 DREB
2 OREB
Mindaugas  Sušinskas
8 REB
5 DREB
3 OREB
Thomas  Walkup
11 AS
2 TO
25 MIN
Manu  Lecomte
3 AS
3 TO
24 MIN
Thomas  Walkup
28 EFF
50% 2P%
67% 3P%
Mindaugas  Sušinskas
23 EFF
75% 2P%
60% 3P%