Nuotr.: Zuma press – Scanpix
Nuotr. Zuma press – Scanpix

Atkrintamųjų seriją su „Barcelona“ pasitinkantis Sankt Peterburgo „Zenit“ strategas Xavi Pascualis negailėjo pagyrų buvusiam savo auklėtiniui Šarūnui Jasikevičiui.

„Mums atkrintamųjų pasiekimas yra tarsi trofėjaus iškovojimas, – „Mundo Deportivo“ sakė Pascualis. – Mes pasiekėme istorinį pasiekimą patekdami į aštuntuką ir užėmėme pirmąją vietą VTB Vieningosios lygos reguliariajame sezone, nors praėjusį sezoną (Eurolygoje) buvome paskutiniai. Tai – nuostabu.“

Pascualis taip pat laikosi dar sezono pradžioje išsakytos minties, kad „Barca“ – favoritai triumfuoti Eurolygoje.

„Nuo pat sezono pradžios sakiau, kad „Barca“ – favoritai ne tik patekti į finalo ketvertą, bet ir laimėti titulą. Jie turi puikų trenerį ir komandą. Galima sakyti, kad „Barca“ turi geriausią vairuotoją su geriausiu lenktyniniu automobiliu.

Labai sunku pasakyti, kas yra geriausias treneris Europoje, tačiau Šaras per artimiausius metus gali tapti dominuojančiu strategu. Be abejo, tai nereiškia, kad į Barseloną vyksime atostogauti – važiuosime kautis“, – pridėjo Pascualis.

„Zenit“ vairininkas taip pat pasidžiaugė Pau Gasolio sugrįžimu.

„Tai yra fantastika. Visų pirma jis yra nuostabus žmogus ir esu labai laimingas dėl jo sugrįžimo į „Barceloną“. Linkiu jam sėkmės tiek klube, tiek Ispanijos rinktinėje. Pau yra geriausias visų laikų Ispanijos krepšininkas ir aikštėje gali duoti labai daug“, – teigė Pascualis.

Komentarai:
Turetu
Turėtu. Va paeme REALAS ir patvarkė ta Barsa. O tas Gasolis tai jau praeitis, Barselonos inkaras.
2021-04-17
Atsakyti
M
Kaip uzstume :) Gerai, kad anciasnapiu neisvadino.
2021-04-17
-2
Atsakyti
Ano
Na čia galima ir apie Krapika taip pasakyti. Nieko verta fraze
2021-04-17
-3
Atsakyti
Prasigers
mėlynanosis
2021-04-17
-10
Atsakyti
Anon
Banalu. Geriau butu pasakes, kad Saras pasivoges puse mano deriniu ir as jam isskarsiu sikna.
2021-04-16
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
78,5
Pelno taškų: 78,5
Taiklumas: 48,8%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 112
Blogiausias pasiekimas: 61
Daugiausia pelno: Kevin Pangos