Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Bostono „Celtics“ treniruojantis Bradas Stevensas nesusižavėjo galimybe grįžti į NCAA net sulaukus įspūdingo pasiūlymo.

Pasak ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowski, Indianos universitetas vietiniam 44-erių strategui buvo pateikęs septynerių metų ir net 70 mln. JAV dolerių vertės kontraktą.

Visgi Stevensas nepanoro grįžti prie koledžų krepšinio, o neigiamo atsakymo sulaukęs universitetas pasirinko Mike'ą Woodsoną. Su pastaruoju sudaryta kuklesnė šešerių metų ir 18 mln. JAV dolerių sutartis.

Iš Indianos kilęs Stevensas savo karjerą pradėjo Butlerio universitete kaip asistentas, o po šešerių metų buvo paaukštintas į vyr. trenerio postą, kuriame pradirbo dar šešis sezonas.

2013 m. Bostone šanso sulaukęs specialistas pasirašė šešerių metų ir 22 mln. JAV dolerių kontraktą. 2016 m. bendradarbiavimas buvo pratęstas iki 2021-2022 m. sezono pabaigos, o pernai rugpjūtį abi pusės sutarė dėl dar vieno naujo kontrakto. 

Jo detalės nėra žinomos, bet spėjama, kad galiojimo terminas gali būti iki 2024-2025 m. sezono pabaigos.

Indianos universiteto „Hoosiers“ komanda varžosi NCAA pirmojo diviziono „Big Ten“ konferencijoje.

Komentarai:
djgaffer
Pinigai nemažuli,bet jis pats dar jaunas yra,tai per karjerą NBA uždirbs ir dar daugiau.Kam grįžti į silpnesnį lygį,kai esi aukščiausiame.Ir dar Celtics juo pasitiki,ten puikiai darbas vyksta,sistema jai įdiegta su kaupu.Tai nemes viso įdirbio dėl papildomų milijonų,kuriuos ir taip uždirbs.
2021-04-18
+2
Atsakyti
NCAA
o zaidejai zaidzia uz vargana stipendija... ziauru..
2021-04-18
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.