Nuotr.: Movistar Estudiantes
Nuotr. Movistar Estudiantes

Madrido „Estudiantes“ puolėjas iš Italijos Alessandro Gentile šį sezoną dėl COVID-19 viruso pasekmių nebežais.

Alessandro Gentile

Alessandro  Gentile
Pozicija: SF
Amžius: 29
Ūgis: 200 cm
Svoris: 103 kg
Gimimo vieta: Italija

29-erių 201 cm ūgio krepšininkas apie tai paskelbė savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

„Deja, šiandien mano sezonas baigiasi. Prieš kelis mėnesius susirgau COVID-19 virusu ir vis dar jaučiu tam tikras pasekmes, kurie man neleidžia padėti komandai. Dabar man reikia poilsio, tik taip galėsiu būti pasiruošęs 100 proc. tiek fiziškai, tiek emociškai.

Noriu padėkoti „Estudiantes“ šeimai už palaikymą ir suteiktą galimybę žaisti vienoje iš stipriausių Europos lygų. Ačiū treneriui Javierui Zamorai, kuris manęs norėjo savo komandoje, nors ne viskas susiklostė taip, kaip tikėjomės“, – rašė Gentile.

Šį sezoną italas ACB lygoje sužaidė 17 mačų ir vidutiniškai per 25 minutes pelnė po 11,7 taško, atkovojo po 4,8 kamuolio, atliko po 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 10,6 naudingumo balo.

Jis nežaidė nuo kovo 20 dienos.

„Noriu duoti draugišką patarimą tiems, kurie vis dar abejoja COVID-19 viruso egzistavimu. Kiekvienas žmogus yra skirtingas ir jį virusas gali paveikti įvairiais būdais. Būkite atsakingi ir vadovaukitės taisyklėmis. Noriu visiems palinkėti sveikatos ir paraginti išlikti saugiems šioje sunkioje eroje, kurioje dabar gyvenime“, – pridėjo Gentile.

Komentarai:
djgaffer
O viskas dėl jo durno charakterio.Jaunystėje labai pasikėlęs buvo,sužvaigždėjęs,tai taip ir nepavyko patekti į NBA,nors jam ten tikrai daug kas sakė,kad bus gera karjera.Aišku,paskui ir traumos dasidėjo,dabar dar ir virusas.Bet jau seniausiai būtų NBA žaidėjas,tik kad per daug gerai apie save galvojo.
2021-04-19
-1
Atsakyti
Tr
Tas tai nuo savo karjeros pradžios talentingas tinginis. Tokia šviečia ateiti jam paise bet liko vidutinioku
2021-04-19
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.