Nuotr.: Imago Images – Scanpix
Nuotr. Imago Images – Scanpix

Koronaviruso smarkiai paveiktas Stambulo „Fenerbahče“ ketvirtfinalyje su Maskvos CSKA versis be penkių krepšininkų.

Tai – Bobby Dixonas, Ahmetas Duverioglu, Melihas Mahmutoglu, Jerellas Eddie bei Dyshawnas Pierre‘as, praneša „Championat.com“. Remiantis naujausiais pranešimais, iš viso Turkijos klube yra užfiksuoti septyni COVID-19 atvejai.

Pridedama, jog smarkiai abejojama ir čiurnos traumą patyrusio Jano Vesely galimybėmis pasirodyti aikštėje.

Pagal Eurolygos protokolą, koronavirusu užsikrėtę krepšininkai į rikiuotę gali grįžti tik po 14 dienų ir pristatę du neigiamus COVID-19 testus.

Komentarai:
Hm
nu cska nuskilo i vienus vartus ulkery dabar ims
2021-04-20
+3
Atsakyti
djgaffer
Ir iš visų paminėtų vienintelis Pierre\'as labai rimtą vaidmenį turi komandoje.Duverioglu dažnai starte pradeda,bet nieko padoraus nenuveikia.Eddie dabar forma kritus ir net tritaškių jau nepataiko,kas yra jo stiprioji pusė.O Dixonas su Mahmutoglu šiemet išvis tik epizodiniai žaidėjai.Tai Ulanovui atsiranda šansas daug minučių gaut ir atlikt svarbų vaidmenį.
2021-04-19
+2
Atsakyti
Anonimas
Kitaip tariant barmalejus nesugeba net pertvarkyti tvarkarascio kad turetume normalia serija velesniam laikui. Panasu kad kita sezona tikrai turesim nauja Eurolygos vadova.
2021-04-19
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

83%
11,0
Pataiko: 11,0
Taiklumas: 83,3%
Vieta lygoje: 17
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Nando De Colo