Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nesusitvardęs Indianos „Pacers“ puolėjas JaKarras Sampsonas dvikovoje su San Antonijaus „Spurs“ įžiebė apsistumdymą, kurį išnagrinėjusi NBA išdalino nuobaudas incidento dalyviams.

JaKarr Sampson

JaKarr  Sampson
Komanda: Indiana Pacers
Pozicija: PF
Amžius: 28
Ūgis: 206 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Klivlendas, JAV

Pasak lygos sprendimo, Sampsonui buvo skirta vienų rungtynių diskvalifikacija, su juo sukonfliktavę Patty Millsas ir Rudy Gay užsidirbo pinigines baudas. Millsui teks sumokėti 25 tūkst. JAV dolerių, o Gay – 20 tūkst. JAV dolerių.

Sampsonui vieno mačo praleidimas iš atlyginimo kainuos 13 tūkst. JAV dolerių. Jo sezono uždarbis siekia 1,9 mln. JAV dolerių.

Konfliktas įsiplieskė tarp Millso ir Sampsono, kada pastarasis iš pradžių stipriai kūnu pasitiko varžovą gynyboje, po to atsistūmė, o priėjęs prie pat galiausiai galva atakavo „Spurs“ gynėją.

Šalia buvęs Gay tuoj pat įsijungė į apsistumdymą ir stojo ginti Millso. Incidentas staigiai buvo suvaldytas, o pratrūkęs Sampsonas – išvarytas. Millsas ir Gay liko nubausti techninėmis pražangomis.

„Pacers“ artėjančią naktį savo aikštėje susitiks su Oklahomos „Thunder“. Indianapolio ekipai atstovaujantis Domantas Sabonis negalės padėti dėl nugaros skausmų.

Sampsonas šį sezoną NBA vidutiniškai žaidžia po pusaštuntos minutės, pelno po 3,3 taško ir atkovoja po 2,3 kamuolio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

JaKarr Sampson

JaKarr  Sampson
JaKarr  Sampson
MIN: 8.05
PTS: 3.33 (48.81%)
REB: 2.29
AS: 0.1
ST: 0.1
BS: 0.33
TO: 0.33
GM: 21