Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

NBA reguliariajam sezonui artėjant prie pabaigos, vis garsiau sklinda kalbos apie tai, kas turėtų tapti lygos MVP.

Nikola Jokic

Nikola  Jokic
Nikola  Jokic
MIN: 35.38
PTS: 26.4 (62.91%)
REB: 11.03
AS: 8.72
ST: 1.4
BS: 0.67
TO: 3.14
GM: 58

Šiemet kandidatų, galinčių atsiimti šį apdovanojimą matomi net keli, tad klausimų apie savo galimybes laimėti buvo paklausti „Golden State Warriors“ lyderis Stephenas Curry bei Denverio „Nuggets“ žvaigždė Nikola Jokičius.

Vis dėlto šių žaidėjų požiūris į MVP apdovanojimą išsiskyrė.

„Turėčiau juo tapti, – „Basketballnews.com“ sakė Curry. – Tikriausiai nelaimėsiu, bet tiek jau to.“

„Kartais mėgstu būti dramatiškas, taigi nustatau tokią nuotaiką“, – atsakė Curry po to, kai vedėjai užsiminė, jog „Warriors“ žvaigždė neturėtų iš anksto savęs nurašyti.

Tuo metu identiško klausimo sulaukęs Jokičius pateikė visai kitokį atsakymą.

„Jeigu taip jau nutiks, kad laimėsiu, tai laimėsiu, – sakė serbas. – Mieliau laimėčiau čempiono žiedą nei MVP apdovanojimą. Be abejo, tai didis įvertinimas, bet man tai nerūpi. Dėkoju žmonėms už tai, jog mane seka ir palaiko, tačiau apie MVP apdovanojimą pernelyg negalvoju.“

Jokičius šį sezoną fiksuoja 26,4 taško (11 vieta NBA), 11 atkovotų kamuolių (11 vieta) ir 8,7 rezultatyvaus perdavimo (5 vieta) statistiką.

Tuo metu Curry vidutiniškai renka po 31,1 taško (1 vieta), 5,5 sugriebto kamuolio bei 5,9 rezultatyvaus perdavimo.

„Nuggets“ šiuo metu turi 38 pergales ir 20 pralaimėjimų bei Vakarų konferencijoje užima ketvirtąją vietą. Tuo metu „Warriors“ su 29 laimėjimais bei 30 nesėkmių rikiuojasi devintoje pozicijoje.

Komentarai:
Dzukas
Curry tikrai netaps mvp jokiu sansu westrookas vienintelis mvp jei neklystu kurio komanda nebuvo top vietoje kai laimejo daug ka sudaro komandos pasiekimas didziausi sansai kad gaus kazkas is top4 lygos komandu
2021-04-22
-4
Atsakyti
AAA
Curry greičiau turėtu būti Scoring champ\'as šį sezoną o ne mvp. Nes nėra taip kad viską iš eilės pastoviai darytu, kaip tai daro Jokičius
2021-04-22
+3
Atsakyti
Vyras
NBA yra verslas, o didžiausia procentali fanų dalis - juodaodžiai (tai - elementari realybė), todėl visiškai normalu, kad esant panašioms komandinėms sąlygoms ir asmeninei statistikai, ne Jokičius ar Dončičius bus renkamas, o Curry, Embiidas ar Giannis. Jie turi gerokai daugiau gerbėjų, kurie nupirks žymiai daugiau atributikos, bilietų, prenumeruos daugiau kanalų ir t.t.
2021-04-22
-6
Atsakyti
Curry MVP ner sansu del komandos rezu. plius tie jo statsai geri is esmes tik del to, kad be jo ner ten kam daugiau scorint. butu Klay, nemetytu Curry po 40+ tasku. dabar is esmes vienas lauke karys.
2021-04-22
+3
Atsakyti
Aaaaa
curry all day all night. niekas labiau uz ji nenusipelne, jis tempia is gatves paimtus atsistiktinius zaidejus iki atkrintamuju. Jokic yra didziule skyle gynyboj
2021-04-22
-1
Atsakyti
patrik jiuving
turi but BLM, nes nu tiesiog ir viskas.
2021-04-22
-9
Atsakyti
Anonimas
Rupi tam serbui MVP, nusisneka jis kad jam visai nesvarbu, prestizinis apdovanojimas cia gi yra, butu antras europietis istorijoje laimejes MVP...Giannio europieciu neskaitau.
2021-04-22
-7
Atsakyti
Jokic arba Embiid bus mvp
2021-04-22
+3
Atsakyti
.
Jokičius MVP. Dončičius, Curry ir gal net LeBronas dėl antros vietos gali pasivaržyti.
2021-04-22
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Nikola Jokic

Nikola  Jokic
Komanda: Denver Nuggets
Pozicija: C, PF
Amžius: 26
Ūgis: 208 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: Serbija