Nuotr.: ZUMAPRESS – Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS – Scanpix

Šį pirmadienį Barselonoje įvyks vienuolikos A licencijas turinčių klubų susitikimas, kuriame turėtų paaiškėti Jordi Bertomeu likimas.

Tinklalapis „Encestando.es“ praneša, jog trys Ispanijos klubai – „Barcelona“, Madrido „Real“ ir Vitorijos „Baskonia“ šiame susitikime išreikš palaikymą Eurolygos vadovui ir siūlys jam tęsti darbus.

Pridedama, jog Ispanijos klubai į savo pusę viliasi palenkti ir Stambulo „Fenerbahče“ vadovus.

Taip pat skelbiama, jog „Baskonia“ prezidentas Joseanas Querejeta, Madrido „Real“ vadovas Juanas Carlosas Sanchezas bei naujoji „Barcelonos“ vadovybė penktadienį susitiko Katalonijoje, kur aptarė savo būsimą poziciją šiandienos susitikime.

Primename, jog prieš kiek daugiau nei savaitę Graikijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, jog septyni Eurolygos klubai – Kauno „Žalgiris“, Tel Avivo „Maccabi“, Pirėjo „Olympiakos“, Atėnų „Panathinaikos“, Milano „Armani Exchange“, Stambulo „Anadolu Efes“ bei Maskvos CSKA išreiškė norą matyti pokyčius Eurolygos vadovybėje.

Dar anksčiau buvo skelbiama, jog šių septynių komandų vadovai buvo susitikę Atėnuose, kuriame kalbėjo apie nepasitenkinimą Eurolygos struktūra bei konkrečiai pirmenybių vadovu Bertomeu, skelbė Graikijos tinklalapis „Gazzetta.gr“.

Anot pranešimo, ši komandų grupė bendravo kelias valandas ir išreiškė abejones dėl Eurolygos struktūros, jos veikimo būdų bei finansų valdymo. Kaip rašė „Gazzetta.gr“, komandos mano, kad jos iš Eurolygos gauna per mažai pajamų.

Susitikime nedalyvavo keturios ilgalaikes A licencijas turinčios komandos: Stambulo „Fenerbahče“, „Barcelona“, Madrido „Real“ ir Vitorijos „Baskonia“.

62-ejų Bertomeu Eurolygai vadovauja nuo 2000 metų.

Komentarai:
Vasia
Bb dejo visi ant tu cigonu ispanu. Ispanija nenusveria viena pries graikoja, lietuva, rusija, turkija, italija ir izraeli. Jei atmetus skilusius turkua, tai gaunasi 6x1. Nebent eurolyga nori turet ispanu klubus, o visi like sampinjonai.
2021-04-26
+20
Atsakyti
x
kad ir praloš šį kartą vis tiek bus pokyčiai kažkokie.
2021-04-26
-7
Atsakyti
Anonimas
Kai lygos vadovas per 20 metų nesugeba išmokt Žalgirio pavadinimą ištart teisingai, tai..... Sako Žalgyris. Jeigu išreiškė nepasitikėjimą daugiau nei pusė eurolygos licenciją turinčių klubų, tai pasitrauk. Čia ne baltarusijos lyga.
2021-04-26
-10
Atsakyti
Tai va
Ispanai už ispaną, LKF kauniečiai už kavenckus. Dabar matot, kaip veikia kitų miestų atstovus, uždarasis kauniečių būrelis ;)))
2021-04-26
+28
Atsakyti
Www
nenustebino kad susilaiko , kaimynai juk. apelsinai palaiko vieni kitus
2021-04-26
+21
Atsakyti
Mest velniop seną gaišį. Eurolygai norint konkuruot su futbolu ir žengt koja kojon su NBA reikia jauno inotyvaus marketingą,rinkodarą naujas technologijas suprantančio žmogaus. Pasaulis žaibiškai keičiasi į priekį o eurolygos vadovas turbut nelabai žino kas yra instagram
2021-04-26
+1
Atsakyti
Oho..
idomu kur Feneris?
2021-04-26
-10
Atsakyti
Oho..
wow! like visi pries; ispanai uz. slykstukai
2021-04-26
-23
Atsakyti
Anonimas
Ispanai uzstoja ispana, wow as tiesiog soke, niekad nebuciau to pagalvojes. O dar eurolyga svajoja apie kazkokius tai NBA modelius jeigu cia skirtingu saliu kratinys kur bendros nuomones jie negali prieiti net prie svarbiausiu klausimu.
2021-04-26
+1
Atsakyti
Anonimas
stovintis vanduo pradeda smirdet, taip ir su nepamainomais vadovais. aisku ispanai nori turet kisenini prezidenta bet laikas butu inest sviezio oro i sia organizacija jei jie nori islikt, kitaip subyres ta eurolyga
2021-04-26
-6
Atsakyti
Vytas
Jeigu toje lygoje yra dekokratija, tai 4 klubai prieš 7 klubus - vadinasi laimi 7 klubai ir prezidentą turėtų perrinkti?
2021-04-26
+24
Atsakyti
Jis
acb lyga turi nauja prezidenta!
2021-04-26
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.