Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Tebesitęsianti koronaviruso pandemija toliau jaukia Eurolygos planus.

Eurolyga oficialiai išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad Vokietijos Kelno mieste vyksiantis finalo ketvertas bus rengiamas be sirgalių.

Teigiama, jog toks sprendimas buvo priimtas pasitarus su Vokietijos bei Kelno valdžios atstovais.

Pridedama, kad Eurolyga dabar visą dėmesį skirs, jog finalo ketvertas taptų kuo geresniu produktu televizijų žiūrovams – bus rengiami įvairūs projektai ir talpinamas turinys skaitmeninėse platformose.

Eurolygos finalo ketvertas vyks gegužės 28-30 dienomis.

Komentarai:
Anonimas
Eurolyga nera sekminga organizacija del sudinu jos vadovu ir nesutarimo tarp Europos saliu. Jie nieko negali sutarti, galejo pernai po nacionaliniu lygu uzbaigimo padaryti Europini burbulo varianta ir suleisti Eurolygos komandas uzbaigti bent jau playoffa. Bet kur gi tau, geriau kaip struciui sukist galva i smeli ir nutraukt sezona ismokant zaidejams algas uz nezaidima. Siemet vel fignia darosi, daugelis saliu atsidaro o sitie impotentai net biski ziurovu isileist nesugeba. Jiems oi dar kiek mokytis is NBA...ten Amerikoj kad ir sudinas bek ir mesk zaidimas, bet produktas ten isvystytas ziauriai gerai. Eurolyga net elementariausiu dalyku kaip garso efektu ar dainu intarpu per rungtynes negali paleist kad pagyvintu tuscia arena, net idomiu reportazu ar highlightu susukt negali. Jie vis dar gyvena 2000-aisiais metais.
2021-04-28
+8
Atsakyti
antivakseriam ne
ANTIVAKSERIAM NE
2021-04-28
-16
Atsakyti
aha
tuo tarpu USA jau tuoj su puse sales los xdddd klounai ta europa.
2021-04-28
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.