Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

Šiandien buvo ištraukti Pasaulio jaunių (U19) vaikinų krepšinio čempionato burtai, po kurių paaiškėjo, jog Lietuvos rinktinė kovas turnyre pradės A grupėje kartu su Kanados, Japonijos ir Senegalo rinktinėmis.

„Burtus vertiname normaliai, nenuvertiname varžovų, suprantame, kad Kanada turėtų būti stipriausias varžovas grupėje, bet Malio pasirodymas prieš du metus U19 čempionate rodo, kad nuvertinti tikrai nieko negalime. Todėl į visas rungtynes reikės žiūrėti kaip į lemiamas. 

Kartu su federacijos atstovais dėliojame stovyklos detales, į ją planuojame kviesti 16-a krepšininkų, o stovykla prasidės birželio 1 dieną. Planuojame sužaisti 4-6 kontrolines rungtynes, tačiau tikslus kiekis priklausys nuo galimybių surasti varžovus“, – teigė Lietuvos vaikinų U19 rinktinės vyr. treneris Gediminas Petrauskas.

Gedimino Petrausko auklėtiniai atkrintamosiose varžybose susitiktų su kažkuria B grupės komanda. Šioje grupėje varžysis šeimininkų latvių, Serbijos, Irano ir Puerto Riko ekipos.

Pasaulio čempionatas liepos 3-11 dienomis vyks Latvijoje, Daugpilio ir Rygos miestuose.

Komentarai:
???
Kiek kainuoja nuspirkti trenerio vieta LTU jaunimo rinktineje? Kiek kainuoja nuspirkti trenerio vieta LKL komandoje? Gal kas zino atsakyma?
2021-04-29
Atsakyti
u19
TUBELIS MARCIULIONIS RUBSTAVICIUS PIVORIUS JONAUSKAS PREIBYS RUBINAS REPSYS ZIKAS MURAUSKAS KOJONEC ALISAS
2021-04-28
+15
Atsakyti
Anonimas
lol kas per komandos
2021-04-28
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.