Lignane (Italija) vykstančiame jaunimo Olimpiniame festivalyje Lietuvos jaunučių (iki 16 metų) rinktinė įveikė bendraamžius iš Italijos 73:66 ir iškovojo bronzos medalius. Lietuvaičiai atsirevanšavo italams už pralaimėjimą 81:84 grupės varžybose.

Lietuviai puikiai sužaidė paskutiniąją dviejų minučių atkarpą, pelnę 7 taškus, o praleido 2.

Nesulaikomas Lietuvos rinktinės gretose buvo Žygimantas Janavičius, pelnęs 23 taškus ir atlikęs 6 rezultatyvius perdavimus. Gerai žinomas treneris Mario Blasone sakė, kad lietuvis turi lyderio žvilgsnį.

Lietuvos rinktinė: Ž.Janavičius (6 rez. perd.) - 23 taškai, Šarūnas Kulevičius (4 rez. perd.) - 14, Adas Juškevičius - 12, Vaidas Čepukaitis (14 atk. kam.) - 8, Viktoras Chodosovskis – 8, Šarūnas Vasiliauskas ir Mantas Pukinskis - po 3.

Italų gretose išsiskyrė Costantino Cutolo (16 tšk.).

Penktąją vietą iškovojo Estijos krepšininkai nugalėję Portugalus 74:65, o septintąją Turkai, įveikę Izraelio rinktinę 76:72.

Komentarai:
Zymka valdo!!! saunuolis!!!
2005-07-25
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.