Domantą Sabonį per išskirtinę šventę Indianapolyje, NCAA finalo ketverto varžybas, aplankęs bičiulis Austinas Millsas atvėrė „Pacers“ lietuvio namų duris savo „Youtube“ kanalo auditorijai.

Gyvenęs krepšininko svajone, bet vėliau pasinėręs į vlogerio veiklą, Millsas surengė turą po Sabonio apartamentus, kurie dar nėra išbaigti iki galo.

Rūsyje sukurta erdvė žiūrėti filmus ant didelio ekrano, o šalia įrengtas baras. 

Sabonis turi įsikūręs ir asmeninę sporto salę su bėgimo takeliu ir išmaniąja įranga, kurią išbandė lietuvio bičiulis. Sporto kambario kampe – infraraudonųjų spindulių pirtis. Garaže – prabangus Sabonio „Mercedes“ visureigis ir funkcinė sūkurinė vonia.

Belaukdami didžiosios šventės – NCAA finalo, draugai susigalvojo pramogą bei apsilankė karvių fermoje. Kompanija joje išmėgino ir naują patirtį – pamėginti pamelžti karvę.

Studentų finalo rungtynėse Sabonis ir Millsas pasidalijo į skirtingas barikadas: lietuvis palaikė savo buvusį Gonzagos universitetą, o jo bičiulis – Beiloro universitetą, kuriame mokėsi ir žaidė krepšinį.

Nuaidėjus finalinei sirenai, triumfavo Millsas, kai Beiloro komanda 86:70 užtikrintai pranoko iki tol nė karto nepralaimėjusius Gonzagos krepšininkus.

Sabonis Indianoje rungtyniauja nuo 2017-ųjų, kai per mainus persikėlė iš Oklahomos „Thunder“. 2019-aisiais krepšininkas su „Pacers“ pasirašė naują ketverių metų ir 77 mln. JAV dolerių sutartį.

Ankstesni Millso vlogai su Saboniu:

Komentarai:
Lopas tas giedorelis,su lopu
virs dvieju metru ,sudu malimo masinos
2021-05-11
-4
Atsakyti
Anonimas
tai kad tie vlogai 0 verti. nei čia ką parodo, nei čia ką. 90 savęs ir 10 procentų kaip vaikšto
2021-05-11
+5
Atsakyti
TDaY
sabo matosi kitas mentalitetas, uzauges Ispanijoje, neturi to budingo lietuvisko snobizmo ir abejingumo. jam paciam maloniau turbut bendrauti su savyje neuzsidariusiais zmonemis, o ne su snobais is Lietuvos. mldc sabas!
2021-05-11
-1
Atsakyti
C
sutinku, graudu kazkaip kai lietuviai komandos draugai nesusisiekia tuo labiau nekalbu apie zurnalistus.... kazkoks toks meme tiktokeris nibanas
2021-05-11
+5
Atsakyti
Best of best
žiūrėti filmus ant didelio ekrano, ANT :DD perskaitykit prieš publikuodami
2021-05-11
-8
Atsakyti
Kazkoks prielipe prilepes prie Sabonio naudojasi jo žinomumu, O Kuzia draugas lietuvis vis skambina vis raso o Sabas ignora ivares..🤣🤣Oi saboniuk tu saboniuk visiskai ne i Teva
2021-05-11
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.