Nuotr.: Image Images – Scanpix
Nuotr. Image Images – Scanpix

Šį sezoną istoriją su Miuncheno „Bayern“ sukūręs ir į Eurolygos atkrintamąsias patekęs strategas Andrea Trinchieri artimiausiu metu turės apsispręsti dėl savo ateities.

Šį sezoną metamos baudos

76%
16,7
Pataiko: 16,7
Taiklumas: 76,0%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 32
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Marco Belinelli

Bolonijos laikraštis „Repubblica“ pranešė, jog pasiūlymą Trinchieri pateikė vietos „Virtus“ klubas.

Pranešama, jog italas jau gavo ir naują „Bayern“ pasiūlymą, tačiau jį vis dar svarsto, o taip pat „Repubblica“ skelbia, jog Trinchieri yra viena iš Maskvos CSKA opcijų, jei nebus pratęsta sutartis su Dimitriu Itoudžiu.

„Virtus“ pastaruosius du sezonus treniruoja Aleksandras Džordževičius, bet šiemet klubui nepavyko per Europos taurę iškovoti bilieto į Eurolygą.

Tik praėjusią vasarą prie „Bayern“ vairo stojęs Trinchieri iškart jį atvedė į Eurolygos atkrintamąsias, o toks pasiekimas yra pirmas Vokietijos krepšinio istorijoje.

Komentarai:
O tai ka jis cia pasieke?!?
zaidejai buvo kazkiek potencialus,kovotojai,be to covid sezonas toks,zalgiris is pradziu irgi atrode kosminis,paskui viskas atsistojo y vietas.Pateko tas bayern per teiseju malone,pasokinijo pasisokinejo ir viskas,labanakt.Ilgai reikes laukt dbr kazko panasesnio
2021-05-12
-2
Atsakyti
Anonimas
Virtus reiktu nepamirsti ir stipriu zaideju, nes be ju sitas prisiplakelis - tuscia vieta.
2021-05-12
-2
Atsakyti
Anonimas
Kam jam det zingsni atgal ir treniruot eurocup komanda, kai jis buvo per pergale nuo finalinio ketverto eurolygoje? :D visiskas chaosas bolonijos klube, net iki elementariausio finalo negalejo nuzengt.
2021-05-12
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.