Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Vakarų konferencijos lyderiai Jutos „Jazz“ NBA atkrintamosiose varžybose turės tvirtą sirgalių užnugarį.

Klubas pranešė, jog jau nuo pirmojo atkrintamųjų etapo į komandos namų rungtynes galės susirinkti 13 tūkst. gerbėjų. Įprastai „Vivint Arena“ talpina 18,3 tūkst. žmonių.

Į rungtynes atvykę sirgaliai privalės dėvėti veidą dengiančias kaukes. Žiūrovams taip pat bus sudaryta galimybė įsigyti bilietus parketinėje eilėje, tačiau tokie bilietai bus parduodami tik vakcinuotiems asmenims, kurie dar prieš rungtynes turės pristatyti neigiamą koronaviruso testą. Testas bus atliekamas atvykus į areną.

Nuo balandžio 30 d. „Jazz“ rungtynes gyvai gali stebėti 6,7 tūkst. žmonių. Jutos ekipa taip pat buvo viena iš šešių komandų, kuri priėmė gerbėjus į namų areną nuo pat sezono pradžios.

NBA atkrintamosios prasidės gegužės 22 d.

Komentarai:
kokia dar armija? cia ne balkanai, kad vadinama armija susirinktu krepsinio arenose.
2021-05-15
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

80%
17,1
Pataiko: 17,1
Taiklumas: 79,8%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 35
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Donovan Mitchell