Nuotr.: Basketnews.lt/Dainius Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/Dainius Lukšta

Kauno „Žalgirio“ talentas Rokas Jokubaitis priėmė sprendimą dėl ateities. 

Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: PG
Amžius: 20
Ūgis: 192 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Mažeikiai, Lietuva

„24sek.lt“ žurnalistas Rokas Pakėnas praneša, jog 20-metis gynėjas po šio sezono persikels į „Barceloną“, kuriai vadovauja Šarūnas Jasikevičius.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ šaltiniai patvirtino, jog tarp abiejų pusių yra pasiektas žodinis susitarimas dėl ketverių metų kontrakto.

Jokubaitį ir „Žalgirį“ dar sieja sutartis iki 2023-ųjų metų. Kauno klubui už išaugintą talentą atiteks išpirka – „24sek.lt“ žiniomis, ji gali siekti nuo 300 iki 500 tūkst. eurų.

Krepšininkas į Kauną persikėlė 2017-aisiais iš Klaipėdos „Neptūno“ dublerių komandos.

Jis šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaidė po 20 minučių, įmetė po 7 taškus, atliko po 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 1,7 kamuolio.

LKL statistika siekia 8,1 taško, 4 rezultatyvius perdavimus ir 1,6 atkovoto kamuolio.

Jokubaitis kartu su „Žalgiriu“ pirmadienį stos į trečiąją LKL finalo dvikovą, kurią laimėjus triumfuotų pirmenybėse, o vienam talentingiausių šalies žaidėjų tai būtų paskutinis mačas su žaliai-balta apranga.

Jokubaitis šią vasarą mėgins savo laimę NBA naujokų biržoje, kurioje ESPN apžvalgininkai jam prognozuoja 42-ą šaukimą.

Komentarai:
bukit zmones isimkit ta ligoni Tiskeviciu is tu podcastu vaiposi ligonis nu ar nera kokio normalesnio zmogaus as niekaio nesuprantu
2021-06-07
Atsakyti
panasu kad pagaliau vel turesim elitini gyneja rinktinej jei tik vasarom Rokutis nemals sh. aisku gaila Zalgirio, dabar isvis nebeidomu bus ziuret kai komandoj neliks nei vieno gero lietuvio ir kruva legionieriu
2021-06-07
+6
Atsakyti
Tai jau ziuriu be Barselonos kitokiu komandu kaip ir nera?
2021-06-07
+1
Atsakyti
pravalas. lietuvio i jo vieta nepaimsi, tai arba su vasturia dabar prates arba paims dar viena balta letapedi cavaungh II.
2021-06-06
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.