Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vilniaus „Rytas“ atsisveikina su vienu iš sostinės klubo garbę gynusių vidurio puolėjų. Keturis sezonus Vilniuje praleidęs 23-erių Martynas Echodas ateinančius metus rungtyniaus kitoje komandoje, rašoma sostinės klubo pranešime spaudai.

„Vertiname ir dėkojame Martynui už didelį jo atsidavimą sostinės klubui ir džiaugiamės jo, kaip žaidėjo, augimu „Ryto“ organizacijoje. Nuoširdžiai linkime jam didžiausios sėkmės kitoje karjeros stotelėje“, – teigė „Ryto“ sporto direktorius Donatas Zavackas.

Debiutiniame savo FIBA Čempionų lygos sezone puolėjas fiksavo 18,5 taško, 5,8 atkovoto kamuolio ir 17,8 naudingumo balo statistiką. 

„Išvažiuojant emocijos yra labai stiprios. Manau, kad Vilniuje patobulėjau ne tik kaip žaidėjas, bet ir asmenybė. Čia atradau daug draugų, kuriuos dabar galiu drąsiai vadinti šeima, – sako su „Rytu“ atsisveikinantis Echodas. – Stengiausi išnaudoti kiekvieną suteiktą šansą „Ryto“ komandoje ir esu labai dėkingas visiems fanams, kurie palaikė šiuos sezonus Vilniuje, nes jie yra ta priežastis, dėl kurios mes žaidžiame krepšinį.“ 

2019 m. sostinėje Echodas laimėjo Karaliaus Mindaugo taurę bei gavo Europos taurės kylančios žvaigždės apdovanojimą.

Komentarai:
gal kas zino kur isvaro? i zalgiri?
2021-06-13
-6
Atsakyti
Seniai ta reikejo padaryti! Begti ir kuo toliau nuo tos merdejancios organizacijos kuri yra apie nieka! Komanda kuri realiai kovoja tik del Agrasto taures yra verta tik tokiu zaideju kaip Bairstow, Uleckas ir Beckauskis
2021-06-13
+1
Atsakyti
Echoda Ryte pakeis Michale Kyser, atletiškas centras kokio norėjo treneris Žibėnas.
2021-06-12
-8
Atsakyti
tikrai ne braskiu skinti ir ne uz sriubos lekste... nusiramink, goga19, tau konkurencijos nesudarys.
2021-06-12
+19
Atsakyti
niekam nerupi ka sitas veikia ir kur jis eina.
2021-06-12
+1
Atsakyti
Iš Žalgirio į Caska už 4 milijonus, iš rito chier žino kur, chier žino už kiek, kuo toliau px kur.....
2021-06-12
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

73%
17,0
Pataiko: 17,0
Taiklumas: 72,9%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Martynas Echodas