Nuotr.: Zuma press – Scanpix
Nuotr. Zuma press – Scanpix

Sezono viduryje Atėnų „Panathinaikos“ vairą perėmęs Odedas Kattashas savo darbu neužsitarnavo vadovybės pasitikėjimo, paskelbė „Eurohoops.net“.

Šį sezoną metami dvitaškiai

53%
19,8
Pataiko: 19,8
Taiklumas: 52,7%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 13
Daugiausia pataiko: Georgios Papagiannis

Specialisto sutartyje yra numatyta sąlyga pratęsti bendradarbiavimą 2021-2022 m. sezonui, tačiau klubas kol kas nedemonstruoja iniciatyvos pasinaudoti šiuo „pliusu“.

„Panathinaikos“ vadovybė žvelgia į rinkoje esančius specialistus ir, pasak pranešimo, taikosi į Kazanės UNIKS specialistą Ditrimiosą Priftį.

52-ejų graikas Rusijoje dirba nuo 2017-ųjų, o šiemet su UNIKS pasiekė Europos taurės finalą, kuriame nusileido Monako „Basket“. Nepaisant nesėkmės, patekimas į finalą garantavo vietą kito sezono Eurolygoje.

Priftis „Panathinaikos“ trumpai dirbo 2014-aisiais, kai užėmė asistento pareigas.

Graikijos trenerį dar sieja sutartis su UNIKS, bet ji gali būti išpirkta. 

„Panathinaikos“ šį sezoną Eurolygoje per 34 turus laimėjo 11 kartų ir liko 16-oje pozicijoje. Vietiniame fronte žaliai-balti apgynė čempionų vardą ir iškovojo taurę.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.