Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Ketverių metų etapą Vilniuje uždaręs Martynas Echodas ruošiasi pradėti legionieriaus karjerą. 

Remiantis žurnalisto Donato Urbono informacija, 23-ejų centras yra laukiamas Italijoje – derybos su Venecijos „Umana Reyer“ pasiekė finalinį etapą.

Echodas naują karjeros iššūkį priima sužaidęs geriausią sezoną Vilniaus „Ryte“. Jis LKL vidutiniškai rinko po 11,7 taško, 6,6 atkovoto kamuolio ir 14,9 naudingumo balo.

FIBA Čempionų lygoje ketverių rungtynių rodikliai siekė 18,5 taško, 5,8 atkovoto kamuolio ir 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Legendinis „Umana Reyer“ klubas Europos taurėje šį sezoną reguliariajame sezone per 10 rungtynių iškovojo dvi pergales ir liko už borto.

Italijos pirmenybėse Walterio De Raffaele kariauna nužygiavo iki pusfinalio, kuriame 0-3 nusileido Milano „Armani Exchange“.

„Umana Reyer“ per istoriją keturiskart laimėjo Italijos čempionatą – 1942, 1943, 2017 ir 2019 metais.

Martyno Echodo atsisveikinimas su „Rytu“:

Komentarai:
:)
Bet tame video Echodas tik apie savo karjerą kalba. Kur ten gražiausi žodžiai "Rytui"? :)
2021-06-15
+6
Atsakyti
KrepsInis. Net
Gal Tarolis Vietoi Echodo
2021-06-14
+1
Atsakyti
Anonimas
Mmm nematau Echode perspektyvos. Zaidejas yra letas, be metimo ir nesigina normaliai. Tai ka toks medis gali veikti siuolaikineje krepsinio eroje paremtoje greiciu? Cia jau nebent 2000-ieji. Venecija nera koks tai stebuklingas klubas, tokia mazdaug Echodo karjera ir isivaizduoju, lakstant po Champions League ir Eurocup klubus. Kas nera labai blogai, bet nera ir tas kas jam buvo zadeta pries 4 metus.
2021-06-14
-1
Atsakyti
x
Echodas dar jaunas. bet manau Vilniuje užsibuvo per ilgai. reikėjo bent jau pernai pajudėti į užsienį . šiaip vyrukui sekmės. jei nerimtai , tai sirgaliai turi džiaugtis , kad papuola ne į eurolygos komandą, kitaip , kas gi žais už rinktinę per langus.
2021-06-14
+8
Atsakyti
Venka
ir gerai, kad isvaziuoja. Zaidejas, neturintis stipriu pusiu. Metimo nera, atletiskumo taip pat, statistika rinko pries dar silpnesnius varzovus. Gynyboje irgi ne kazka, paskui maziukus nespeja, kojos gan letos. Del riboto fiziskumo visose svarbesnese varzybose susitikus su rimtu tiesioginiu varzovu tiesiog prapuldavo, nes apart lauzymo ir metimo is po krepsio, nieko daugiau ir nesugeba. Sekmes, tikiuos dar patobules.
2021-06-13
+4
Atsakyti
Tokie centrai kaip Echodas, Kupšas, Gebenas, Blaževičius, Gagič - mediniai old school centrai neatletiški lėti be metimo šiuolaikiniame krepšinyje nepaklausūs, gan riboto puolimo ir jų ūgis nekompensuoja visų kitų trūkumu gynyboje, dažniausiai juos atakuoja greitesni ir per juos varžovai sumeta daugiau taškų, nebent tie centrai turi Jokičiaus talentą ar yra greiti ir super atletiški.
2021-06-13
-8
Atsakyti
Anonimas
Antras gebenas tik kad sudryti statistika pasidare, abu inkarai ginyboje
2021-06-13
-7
Atsakyti
Ed
Viena didžiausiu svajoniu gyvenime LKL paimt ? rimtai ?
2021-06-13
+2
Atsakyti
Ed
Toks didis krepšininkas net Eurolygos klubo jokio nesudomino... aplamai į kažkoki unknown kluba...
2021-06-13
-10
Atsakyti
Anonimas
faktas kad italijoj visai kitos perspektyvos. jei normaliai dirbs, uz poros metu jau ir apie el gali galvot
2021-06-13
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.