Nuotr.: Zuma press – Scanpix
Nuotr. Zuma press – Scanpix

Ketvirtosiose NBA Vakarų konferencijos pusfinalio rungtynėse prieš Jutos „Jazz“ kelį susižeidęs Los Andželo „Clippers“ vedlys Kawhi Leonardas šį sezoną gali nebežaisti.

„The Athletic“ žurnalistas Shamas Charania skelbia, kad „Clippers“ baiminasi dėl savo žvaigždės traumos rimtumo, nes yra ženklų, kurie rodo, jog Leonardui įplyšo kryžminiai kelio raiščiai. Tokiu atveju Leonardo sezonas būtų baigtas.

29-erių 201 cm ūgio Leonardas šį sezoną NBA renka po 25,8 taško, 6,7 atkovoto kamuolio ir 5 rezultatyvius perdavimus.

Serijoje su „Jazz“ jo statistika siekia 27,3 taško, 7,5 atkovoto kamuolio ir 4 rezultatyvius perdavimus.

Šiuo metu serijos iki keturių pergalių rezultatas yra lygus – 2-2. Penktosios rungtynės įvyks šiąnakt 05:00 val., Lietuvos laiku.

Leonardo traumos momentas:

Komentarai:
Db
Silveris, norėjęs daugiau pelno ir sugrūdęs sezoną į konservų dėžutę, dabar greičiausiai rankas baigia nusigraužti. Kiek žvaigždžių iškrito sezono metu, atkrintamosiose. Žvelgiant į Kawhi situaciją, jis tikrai nebežais šioje serijoje. Gal 4 serijos mačas nebuvo paskutinis su Clippers apranga?
2021-06-17
-1
Atsakyti
kasioguru
siemet viskas krypsta link to, kad ziedus gali laimet tie, kurie isvengs traumu. Nuggets, Lakers, Nets zvaigzdes iskrito, Sixers Embidas traumuotas losia, Jazz be Conley, dabar Clippers. traumos gadina playofus kaip reikiant.
2021-06-16
-4
Atsakyti
Manau kad zais vistiek
2021-06-16
+3
Atsakyti
Alioalio
pl isejo gan normaliai is aikstes,bet atsimenu kai krwpsinio mokykloje zaidziau ir susilauziau riesa,jokio didelio skausmo nebuvo,trumpai kaip su adata kas dure ir vsio ,ksm ten apacioje buvo sesele nueejau parodziau biski kazka paziurejo..vel nueejau uz kokia 20 min zaisti krepsini po seseles...nieko neskaudejo atrode normaliai,..papasavo kamuoli pagavau tai vos neaapsisikau is skausmo
2021-06-16
-3
Atsakyti
D
Tikiuos,kad gandai dėl torn acl nepasitvirtinis, bet jei pasitviritins, tai dar kartą parodys, koks Kawhi yra Kobes mokinys, mamba mentality visiškai, Kobe po torn acl sumetė baudas, o Kawhi po torn acl dar net žaidė daug laiko ir po rungtynių sakė : nah, man viskas gerai :D
2021-06-16
+5
Atsakyti
Clippers
Clipperiama Didelis smugis butu del Leonardo Butu visi sansai Uta jazz
2021-06-16
-4
Atsakyti
Š
Gaila.
2021-06-16
-10
Atsakyti
D
Liūdina tokie dalykai, kai geriausi žaidėjai iškrenta iš rotacijos, dar ir CP3. Keista, po rungtynių sakė Kawhi, nieko tokio ir viskas gerai. Matyt kažkas rimčiau nutiko.
2021-06-16
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.