Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Tokijo olimpinėms žaidynėms sudėtį burianti JAV rinktinė sulaukė dar dviejų teigiamų atsakymų.

James Harden

James  Harden
Komanda: Brooklyn Nets
Pozicija: SG, PG
Amžius: 31
Ūgis: 196 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Los Andželas, JAV

Shamsas Charania iš „The Athletic“ skelbia, jog į Greggo Popovichiaus treniruojamą rinktinę atvyks Bruklino „Nets“ žvaigždė Jamesas Hardenas, kuris prisijungs prie komandos draugo Kevino Duranto.

Pridedama, jog kitas „Nets“ trejeto narys – Kyrie Irvingas veikiausiai olimpines žaidynes praleis, mat gydosi čiurnos traumą.

Hardenas šį sezoną rinko po 24,6 taško, 8,5 sugriebto kamuolio bei 10,9 rezultatyvaus perdavimo.

Adrianas Wojnarowski iš ESPN praneša, jog savo šaliai olimpinėse žaidynėse padės ir Majamio „Heat“ lyderis Bamas Adebayo.

Praėjusiais metais „Visų žvaigždžių“ rungtynėse pasirodęs Adebayo šį sezoną fiksavo 18,7 taško, 9 atkovotų kamuolių ir 5,4 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

JAV rinktinės marškinėlius vasarą taip pat apsivilks Durantas, Damianas Lillardas, Draymondas Greenas, Jaysonas Tatumas, Devinas Bookeris bei Bradley Bealas.

Komentarai:
djgaffer
Va čia jau JAV rinktinė tampa ta rinktne,kuri ir turėtų būti.Iš pradžių atrodė,kad komandos sudėtis bus panaši į PČ sudėtį,bet dabar jau vis daugiau super žvaigždžių pradeda jungtis.Ir Hardenas nustebino,nes turėjo nemažą traumą,bet vistiek sutiko padėti.Kai tuo tarpu Irvingas padėjo skersą ir parodė,kad jam rinktinė yra paskutinėj vietoj.
2021-06-21
-5
Atsakyti
TDaY
Rytas 20/21: PG Jaleen Smith, Kyle Allman, Bickauskis SG Normantas, Klemen Prepelic, Girdziunas SF Butkevicius, Radzevicius, Uleckas PF Maurice Ndour, Bendzius C Tarik Black, Pustovyi, Hukporti HC Zibebas
2021-06-21
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.