Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Pastaruoju metu teigiamus atsakymus iš ryškiausių šalies žvaigždžių gavę JAV rinktinės vadovai sulaukė ir neigiamo atsako.

Donovan Mitchell

Donovan  Mitchell
Komanda: Utah Jazz
Pozicija: PG, SG
Amžius: 24
Ūgis: 191 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: JAV

Shamsas Charania iš „The Athletic“ praneša, kad „Golden State Warriors“ žvaigždė Stephenas Curry nusprendė nevykti į Tokijo olimpines žaidynes.

Curry šį sezoną buvo rezultatyviausias NBA krepšininkas ir vidutiniškai rinko po 32 taškus, 5,5 atkovoto kamuolio ir 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, kad savojo kvietimo atsisakė ir Jutos „Jazz“ lyderis Donovanas Mitchellas.

Gynėjo statistika šiame sezone siekė 26,4 taško, 4,4 sugriebto kamuolio bei 5,2 rezultatyvaus perdavimo.

Jau yra aišku, kad JAV rinktinei padės Kevinas Durantas, Jamesas Hardenas, Damianas Lillardas, Draymondas Greenas, Jaysonas Tatumas, Devinas Bookeris, Bamas Adebayo bei Bradley Bealas.

Komentarai:
Sheffield
as zinau, kas dar i Tokija nevaziuos ;)
2021-06-22
-1
Atsakyti
djgaffer
Na,Mitchellas turbūt suprato,kad jam bus didelė konkurencija gynėjų grandyje,tai nesinori trinti suolo galo,todėl ir nesutiko.Traumą dar turėjo,tai nusprendė geriau pailsėti.O va Curry sprendimas nustebino.Nustebino todėl,kad jis dar nėra žaidęs OŽ.Yra žaidęs 2010 ir 2014 PČ,bet olimpiadoje nė karto.Tai čia jam buvo turbūt paskutinė proga ten sudalyvauti,bet kažkodėl atsisakė.Įdomu,kodėl taip nutarė.
2021-06-21
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.