Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Domanto Sabonio atstovaujama Indianos „Pacers“ ekipa kimba į vyr. trenerio paieškas, praneša Adrianas Wojnarowski iš ESPN.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
115,7
Pelno taškų: 115,7
Taiklumas: 47,5%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 152
Blogiausias pasiekimas: 87
Daugiausia pelno: Malcolm Brogdon

Teigiama, kad į darbo pokalbius Čikagoje bus pakviestas Šarlotės „Hornets“ palikęs Steve‘as Cliffordas, iš Portlando „Trail Blazers“ atleistas Terry Stottsas bei NBA G lygos „Ignite“ komandos vyr. treneris Brianas Shaw.

Pridedama, jog „Pacers“ vadovai prioritetą skirs solidžią patirtį sukaupusiam specialistui. Shaw NBA vyriausiuoju treneriu dirbo tik vienoje komandoje – Denverio „Nuggets“ 2013-2015 m.

Indianos ekipa naujo specialisto ieško vos po vienerių metų bendradarbiavimo su Nate‘u Bjorkgrenu, kuriam nepavyko išvesti komandos į atkrintamąsias. JAV spaudoje taip pat mirgėjo pranešimai apie stratego nesutarimus su žaidėjais bei personalo nariais.

Komentarai:
Na,
nagus Pacers gali graužtis, kai buvęs treneriukas McMillan konferencijos finale 🤣
2021-06-22
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.