Nuotr.: USA Sports Today-Scanpix
Nuotr. USA Sports Today-Scanpix

Į Indianos „Pacers“ klubo vyriausiojo trenerio pareigas sugrįžęs Rickas Carlisle'as neilgai trukus kibo į darbus. 61-erių strategas išsirinko savo štabą, kuris jam talkins ateinančiame sezone.

Carlisle'o asistentais tapo Lloydas Pierce'as, Ronaldas Noredas ir Mike'as Weinaras.

Pierce'as praėjusius 2,5 sezono užėmė Atlanos „Hawks“ vyriausiojo trenerio pareigas, tačiau kovo mėnesį buvo atleistas ir jį pakeitė Nate'as McMillanas. 45-erių specialistas taip pat yra JAV rinktinės vyr. trenerio Greggo Popovichiaus asistentas ir artimiausiu metu su šalies komanda vyks į Tokijo olimpiadą.

Jauniausias iš kolegų, 31-erių Noredas NBA trenerio karjerą pradėjo 2014-asiais Bostono „Celtics“ klube, o pastaruosius 3 sezonus buvo Šarlotės „Hornets“ trenerio asistentas.

Weinaras – geriausiai pažįstamas Carlisle'ui. Abu specialistai 13 metų kartu pradirbo Dalaso „Mavericks“ ekipoje, o 2011-asiais iškovojo NBA čempionų titulą. Vos palikęs Teksaso klubą, Carlisle'as pasikvietė ilgametį bendražygį į Indianą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.