Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Sostinės jaunimo komandoje lieka 18-metis Matas Narvilas. Jaunasis krepšininkas ateinantį sezoną gins Vilniaus „Perlo Energijos“ garbę.

Praėjusį sezoną 200 cm ūgio žaidėjas buvo rezultatyviausias „Ryto-MRU-VKM“ žaidėjas Regionų krepšinio lygoje.

Puolėjas sužaidė 19 rungtynių ir jose vidutiniškai pelnė po 12,3 taško, atkovojo 2,4 kamuolio bei rinko 10,8 naudingumo balo. 

„Labai džiaugiamės Mato progresu, tikime jo perspektyva ir matome, kiek darbo jis įdeda treniruočių procese. Smagu, jog dar vienas talentingas žaidėjas jungiasi prie mūsų jaunimo komandos“, – kalbėjo „Perlo Energijos“ vyr. treneris Edvinas Justa. 

Narvilas prie sostinės jaunimo piramidės prisijungė 2019 m. ir atstovavo „Ryto“ jaunimo ekipai 2020 m. vykusiame Eurolygos jaunimo atrankos turnyre.

Komentarai:
Anonimas
Belieka tik skaniai pasijuokti :-D Kokius talentus turejo Rytas. Galejo 3-5 sezonus su jais gyventi ir statyti komanda is naujo. O dabar belieka tik megejus visokius is pakampiu rankioti :-D Kokia organizacija tokia ir strategija :-D
2021-07-27
+8
Atsakyti
Anonimas
djgaffer O šitas jaunas žaidėjas mažai girdėtas,nors seku dažnai MKL pirmenybes.Tai ten matyt nedaug rungtynių sužaidė ir nespėjo pilnai savęs parodyti,nes visą dėmesį skyrė RKL pirmenybėms.Kuriose kaip matom pagal statistiką tikrai gerai žaidė.200 cm ūgio,tai ne per vieną piziciją gai žaisti atrodo.Įdomu bus pasekti jo žaidimą.
2021-07-27
+3
Atsakyti
Anonimas
Saunuolis, kad dirba ir tobuleja, bet kazkas ne taip: - arba Vilniaus krepsinio mokyklu treneriai ugdo tik komanda, pamirsdami individualu jaunu zaideju pasiruosima. - arba skoutingas dirba netinkamai ir kviecia ne tuos zaidejus, kurie galetu pasiekti daugiau nei LKL. Nes dvi is triju stipriausiu vaikinu krepsinio mokyklu yra is Vilniaus.
2021-07-27
+1
Atsakyti
Anonimas
Rytas domisi Askia Booker.
2021-07-27
+6
Atsakyti
Faška
Talentas :D toks talentas, kad net į U19 stovyklą niekam nesinorėjo kviesti
2021-07-27
+5
Atsakyti
alioalio
kokia cia ta lyga RKL??uz keliu dienu 19 metu,o jis negirdetoje lygoje kazkokioje renka 12 tasku...Lietuvos ekspertai vadina tokius talentais
2021-07-27
-8
Atsakyti
Anonimas
Na tikrai talentas. Tuoj 19 metų ir RKL po 12 taškų :D
2021-07-27
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.