Pergalingai olimpinėse žaidynėse debiutavę Slovėnijos krepšininkai triumfą pažymėjo triukšmingai.

Socialinėje erdvėje nuvilnijo fotografijos, kuriose yra užfiksuotas Luka Dončičius bei kiti Slovėnijos rinktinės nariai.

Dončičiaus rankose galima įžvelgti laikomą kaljaną, o šalia sėdintis Edo Muričius laiko pasidėjęs pokerio žetonus. Dar kitoje fotografijoje aiškiai matomi ant stalo padėti svaigieji gėrimai.

Ispanijos dienraščio AS žurnalistas Juanas Jimenezas praneša, kad fotografijos buvo darytos po slovėnų pergalės prieš Argentiną. 

Nuotraukos į viešąją erdvę pateko po to, kai Ispanijos moterų rinktinės krepšininkė Christina Ouvina įsikėlė užfiksuotus vaizdus į socialinio tinklo „Instagram“ istorijas.

Ispanijos moterų rinktinės narė jau išplatino viešą atsiprašymą dėl kilusio incidento.

„Norėčiau atsiprašyti tų, kuriuos nuvylė mano socialinėje erdvėje įkeltos nuotraukos, o ypač Slovėnijos delegacijos narių, – rašė Ouvina. –  Buvau neteisi dalindamasi šia savo olimpine patirtimi, tačiau noriu pabrėžti, kad visi Tokijuje esantys atletai supranta pandemijos situaciją, kurioje gyvename.“

„Mes esame patys pirmieji, kuriems rūpi mūsų sveikata, kad galėtume mėgautis visu 100 proc. šia patirtimi. Nors iš pamatytų nuotraukų gali susidaryti kitoks vaizdas, tačiau mes kiekvieną dieną atliekame testus ir gerbiame nustatytą protokolą.

Šia žinute noriu parodyti, kad esu visiškai atsidavusi nacionalinei Ispanijos rinktinei ir negalvoju apie nieką kitą, kaip tik apie rungtynes su Serbija“, – pratęsė krepšininkė.

Minėtosiose rungtynėse Slovėnija 118:100 sutriuškino Argentiną, o 48 taškus pelnęs Dončičius surengė antrą rezultatyviausią pasirodymą olimpinių žaidynių istorijoje.

Artimiausias grupės rungtynes slovėnai žais ketvirtadienį, kuomet 7 val. 40 min. Lietuvos laiku susitiks su Japonijos rinktine.

Komentarai:
Tiškalas
Bleee kaip norėčiau pripist sakės. Per veseles man tik vodkės palakt duoda 😭
2021-07-27
-3
Atsakyti
Anonimas
panašu, kad iš nusirenginėjomo žaidė. Čia rimtesnis skandalas nei čerką pakelt.
2021-07-27
-5
Atsakyti
Anonimas
bonkes.padetos bet nereiskia.jog jie geria jas, cia tas pats kas nusifotkinciau prie ferario bet nereiskia.jog vazineju su juo
2021-07-27
+5
Atsakyti
Anonimas
Kaip nervina tokios nesam nu sedi baliavoja IR KA??? Ka tik pacukas atskalbe vice champus. Piara cigone padare ir tiek
2021-07-27
-1
Atsakyti
Anonimas
Tai čia norma. Gal visi jau pamiršo Jaskos, Kleizos ir Songailos balius, tiesa per pasiruošimus. Faktas, kad 2008 Pekino olimpinėse, kai pogrupy jau buvo garantuota 1 vieta, paskutinėse rungtynėse gavo lupti nuo australų, nes buvo pagiringi. Dar dabar pamenu, koks užtinęs ir laimingas Jaska sveikino australus 😀
2021-07-27
-3
Atsakyti
golis
gudri ispane:) zino, kad slovenai yra vienoje grupeje su Ispanu rinktine. Sumaste kaip paskleist skandala, kad kazkaip slovenus ismustu is veziu
2021-07-27
-1
Atsakyti
x
vienas ar du buteliukai ant tiek vyrų . o Dončičius pagal Amerikos istatymus net negali gert ...
2021-07-27
Atsakyti
saro atrastas
Senoji mokykla gryzo! Truksta Sabo su Kurcio tarp ju! :D Saunuoliai vyrai..jei jiems tai padeda laimeti tegu daro ka tik nori!! Man asmeniskai nepatinka, bet kai yra pergales vapse px.. :)
2021-07-27
-3
Atsakyti
Anonimas
latrai nieko nepasieks is grupes geriausiu atvejų iseis ir viskas. O tas doncicius isvis grybas rekauja ant teiseju gaus zuvi kada apsiramins vaikas
2021-07-27
+2
Atsakyti
Anonimas
djgaffer Gerai,kai chebra sugeba atsipalaiduoti.Bet blogai,kai atsiranda tokių lapučių,kurios lenda į svetimus reikalus.Koks skirtumas,kaip jie ten švenčia,juk visi yra iš vienos komandos,visi atskrido su neigiamais testais.Pašalinių žmonių nesimatė,kurie yra nepažįstami slovėnų žaidėjams,o tarpusavyje juk pašvęst galima.Tai tegul ta ispanė ir galvoja apie serbes,o slovėnai gali ir pašvęst,ypač dar kai debiutuoja žaidynėse.
2021-07-27
-5
Atsakyti
Anonimas
fui kokie slikstynes. tikri chandzios
2021-07-27
+18
Atsakyti
TDaY
Slovenai 1 rungtynes zaide 26 diena, sekancias zais - 29 diena. Nieko blogo ju sventime nematau. Istorine pergale Slovenijai, pirma karta olimpinese ju rinktine.
2021-07-27
+4
Atsakyti
l0l
jei neklystu balius vyko saro atrastoje chatoje
2021-07-27
-17
Atsakyti
.
Man pačiam visai neįdomu, bet draugas prašė paklaust, ką moterų rinktinės narė veikė tarp švenčiančių pusnuogių Slovėnijos rinktinės krepšininkų.
2021-07-27
+3
Atsakyti
Anonimas
tegul gere ,nes nusipelne yra,ne kaip musu komanda ,be trenerio.
2021-07-27
-1
Atsakyti
Anonimas
Taip ir maniau, apie kiekviena pirstelejima Donciciaus dabar rasys bnews. Laimejo rungtynes tai suprantu kad reikia parasyt, dabar nerealiai svarbi naujiena tituliniame kaip geria slovenai po grupes rungtyniu. Dar parasykit ka geria jis kad pilka banda zmoniu ta pati eitu i prekybcentrius nusipirkt.
2021-07-27
-6
Atsakyti
alioalio
siaip ka pastebejau,net NBA kai Paul George pasiule apsikeisti maikutemis su doncicium,jis nenorejo nusiimti maikes,nes kad nematytu jo pilvo,dabar irgi vos ne vienintelis su maikute sedi ruko kaljana.. pats zino,kad biski turi antsvorio....kol jaunas ok...bet jei nesusitvarkys gali tureti rimtu problemu,kai bus 25+ metai..kai svoris auga labiau ir sunkiau yra atsikratyti tu kilogramu
2021-07-27
+1
Atsakyti
.
Japonus ir pagirioti sunešios.
2021-07-27
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.