Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Panašu, jog nuo 2016-ųjų besitęsiantis Beno Simmonso etapas Filadelfijos „76ers“ gali baigtis jau artimiausiu metu. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, jog Rytų konferencijos ekipa toliau aktyviai ieško, kur galėtų iškeisti savo žvaigždę.

Ben Simmons

Ben  Simmons
Pozicija: SF, PF
Amžius: 25
Ūgis: 208 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Australija

Taip pat pranešama, jog Simmonsas ir jo agentas Richas Paulas sutinka keltis į kitą ekipą – belieka surasti tinkamus mainus.

Naktį iš liepos 29-osios į liepos 30-ąją vyksianti NBA naujokų birža gali būti puikus laikas iškeisti 25-erių 208 cm atakų organizatorių, į mainų paketą įtraukiant ką tik pašauktą naujoką.

Liepos viduryje „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Chanaria pranešė, jog „76ers“ už australą nori „Visų žvaigždžių“ rungtynių kalibro žaidėjo.

„The Ringer“ žurnalistas Kevinas O'Connoras praneša, jog tam, kad Simmonsas persikeltų į San Antonijaus „Spurs“, „76ers“ prašo keturių pirmojo rato šaukimų, trijų apsikeitimų šaukimais ir jauno žaidėjo.

Simmonsas praėjusį sezoną NBA vidutiniškai rinko po 13,9 taško, atkovojo po 7,3 kamuolio bei išdalijo po 7,2 rezultatyvaus perdavimo.

Apie Simmonso galimus mainus imta kalbėti po ne itin gero atleto pasirodymo atkrintamosiose, kuriose jis rinko po 11,9 taško. Rytų konferencijos pusfinalio serijoje su Atlantos „Hawks“ Simmonsas fiksavo 9,8 taško vidurkį.

Komentarai:
sdff
I Zalgiri vietoj Kalniecio? Kalnas gali pasiulyti tritaski.
2021-07-29
Atsakyti
Nainainai
Kuo jis čia jau toks žvaigždė? :D
2021-07-29
-5
Atsakyti
Anonimas
nuostabus talentas, bet darbo etika zemiau plintuso
2021-07-29
-1
Atsakyti
Anonimas
O visi žurnaliūgos rašė, kad kitas Lebron\'as
2021-07-29
-4
Atsakyti
Anonimas
o puses karalystes nenori 76ers uz ji :D
2021-07-29
-1
Atsakyti
Anonimas
Tegu pirma ismoksta imest i kase toliau nei du metrai nuo kases...visiskas nulis jis puolime..gynyboje taip jis geras..bet puolime apgailetinas..baudas nepataiko..koki is jo zvaigdze juokas ima.
2021-07-29
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.