Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

„Golden State Warriors“ vadovybė rodo norą perimti aukštesnį NBA naujokų biržos šaukimą ir yra susidėliojusi potencialius taikinius.

Jalen Suggs

Jalen  Suggs
Pozicija: PG, SG
Amžius: 20
Ūgis: 193 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Minesota, JAV

Kalifornijos klubas šioje biržoje turi 7 ir 14 šaukimus bei ieško mainų partnerio, kuris disponuotų vienu iš pirmųjų šaukimų.

Galima sandorio dalyve matoma Toronto „Raptors“, kuriai priklauso ketvirtas šaukimas, o ji biržoje yra nusižiūrėjusi Scottie Barnesą, praneša „The Athletic“ žurnalistas Samas Vecenie. 

19-metis 206 ūgio gynėjas Floridos valstybiniame universitete pastaraisiais metais rinko fiksavo 10,3 taško, 4,1 rezultatyvaus perdavimo ir 4,1 atkovoto kamuolio rodiklius.

NBA apžvalgininkas Chadas Fordas, remdamasis savo šaltiniais, praneša, kad jeigu „Warriors“ pavyktų atlikti mainus, komanda kviestųsi Gonzagos universitete spindėjusį Jaleną Suggsą.

Martyno Arlausko komandos draugas NCAA vidutiniškai rinko po 14,4 taško, 5,3 atkovoto kamuolio ir 4,5 rezultatyvaus perdavimo, o jo vedama Gonzaga nužygiavo iki pirmenybių finalo.

„Warriors“ potencialiems mainams galėtų siūlyti turimus 7 ir 14 šaukimus bei 2020 m. antruoju šaukimu pakviestą Jamesą Wisemaną arba vietoje krepšininko tektų pridėti ateities šaukimą.

Jeigu „Warriors“ visgi nepavyktų susitarti dėl aukštesnio šaukimo mainų, vadovybės taikiniais rinktis septintuoju šaukimu matomi Jamesas Bouknightas, Jonathanas Kuminga ir Franzas Wagneris.

Loterijos šaukimų savininkai:

  1. Detroito „Pistons“;
  2. Hjustono „Rockets“;
  3. Klivlando „Cavaliers“;
  4. Toronto „Raptors“;
  5. Orlando „Magic“;
  6. Oklahomos „Thunder“;
  7. „Golden State Warriors“ (perimta iš Minesotos „Timberwolves“);
  8. Orlando „Magic“ (perimta iš Čikagos „Bulls“);
  9. Sakramento „Kings“;
  10. Naujojo Orleano „Pelicans“;
  11. Šarlotės „Hornets“;
  12. San Antonijaus „Spurs“;
  13. Indianos „Pacers“;
  14. „Golden State Warriors“.

ENBO tinklalaidė:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.