Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Praėjus Tokijo olimpinėms žaidynėms TV3 žiniasklaidos grupė paskelbė, jog auditorija daugiausiai žiūrėjo krepšinio rungtynes, o labiausiai – Slovėnijos rinktinės mačus.

Oficialus žaidynių transliuotojas Lietuvoje per kiek daugiau nei dvi savaites ne tik ištransliavo 250 valandų sporto, bet ir pagerino žiūrimumo ir lankomumo rekordus, rodo žiniasklaidos monitoringo agentūros „Gemius Audience“ duomenys. 

Iš viso Lietuvoje olimpines žaidynes per televiziją stebėjo apie 1,5 mln. žmonių. 

Nepaisant to, kad Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė į Tokijo vasaros olimpines žaidynes nepateko, būtent krepšinis mūsų tautiečius visų žaidynių metu domino labiausiai.

Populiariausios rungtynės prie televizorių, telefonų ir kompiuterių ekranų pritraukdavo maždaug po 253 tūkst. krepšiniui neabejingų žiūrovų. 

Apskritai krepšinio sporto šaką visų žaidynių metu pasižiūrėjo beveik 700 tūkst. žiūrovų. Neabejingi žiūrovai buvo toms rungtynėms, kuriose dalyvavo slovėnai. Slovėnijos mačas su Australija per televiziją buvo stebimos labiausiai. Interneto vartotojus labiausiai sudomino Slovėnijos ir Prancūzijos kova.

„Nors mūsų komanda dėl medalio šiemet nekovojo, krepšinis vis tiek buvo pati populiariausia sporto šaka“, – teigė TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė ir pridėjo, kad bendrovės turimi duomenys rodo, jog susidomėjimas krepšinio sporto šaka auga nuolatos, ir vis daugiau lietuvių mielai žiūri ne tik tas rungtynes, kuriose dalyvauja mūsų rinktinė. 

TV3 generalinė direktorė taip pat pridėjo, kad jau nuo rudens didžiausi šios sporto šakos aistruoliai bus pakviesti stebėti atrankų ciklą į pasaulio krepšinio čempionatą. Kaip jau įprasta, čia dalyvausiančią Lietuvos rinktinę kiekviename žingsnyje lydės ir TV3 žiniasklaidos grupė.

Komentarai:
Antanas
panasu kad ne vienas ir onanizmu uzsiiminejo ziuredami i slovenu jaunaji lopuka
2021-08-17
Atsakyti
djgaffer
Taip grubiai pajuokaujant,tai tik kitų rinktinių kovas tuoj ir liks stebėti,jei federacija nesiims veiksmų ir nepakels mūsų iš dugno.Paskutiniai metai tik parodė,jog jau esam nusivažiavę žemyn,dažnai pradedam praeitį prisiminti,o apie ateitį nieks nekalba.Tai jei užstrigsim toj praeitį,tada ir teks kitus stebėti,nes mūsų tiesiog nebus turnyruose.Tai lieka tik tikėtis,kad nauja LKF valdžia imsis rimtų priemonių prikelti mus iš dugno.
2021-08-17
-1
Atsakyti
Lol
Slovenija vs Australia buvo ziurimiausios per telika nes rode savaitgali dienos metu kai ziurovai issimiegoje galejo prisesti prie teliko. Gi finalai vyko 5 ryto gal, niekas nesikelia tokiu metu, ziuri irasa arba visai neziuri. Slovenu ir Francu rungtynes irgi vyko geru laiku.
2021-08-17
-6
Atsakyti
Lol
Tai jeigu patys tv3 rode visas slovenu rungtynes, tai ka gavo ziurovai ta ir ziurejo. Juokas ima is tokiu statistiku. Plius dauguma ju rungtyniu buvo su apylygiais varzovais apart japonu ir vokieciu. O ziurovas ziures ten kur gali buti intrigos.
2021-08-17
+10
Atsakyti
Anonimas
Dauguma uz slovenus,neziurint,kad mus nugalejo tai tokia pati maza salis kaip ir mes
2021-08-17
+6
Atsakyti
O tai be Slovenijos dar kazkokias rode? 😂 As kaltas siaip, zejau vienas, Argentina - Slovenija.
2021-08-17
+3
Atsakyti
Klajoklis
kaip keista. bent jau man prancuzus ziuret idomiau buvo. slovenus gal tik karta ziurejau ir tai tik kaip papildyma prie bendro vaizdo )))
2021-08-17
+1
Atsakyti
Dx
hahahah ir gavo malku loxai slovenai su donsudziu apsisiko stati vietoj 🤡🤡🤡
2021-08-17
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.