Lietuvos jaunimo (iki 20 metų) vaikinų rinktinės, Europos jaunimo krepšinio čempionate Maskvos rajone Čechove (Rusija) pradedančios ketvirtfinalio dvikovas, oficialiu gėrimu tapo gaivinantis gėrimas „Upside“. Tai numatyta šį gėrimą gaminančios „Kalnapilio-Tauro grupės“ sudarytoje rėmimo sutartyje su Lietuvos krepšinio federacija.

„Dabartinėje šalies jaunimo rinktinėje žaidžia būsimi Lietuvos nacionalinės rinktinės nariai, todėl nutarėme jau dabar prisidėti prie Lietuvos krepšinio ateities su nauju mūsų gaminiu gaivinančiu gėrimu „Upside“, išsiskiriančiu unikalia receptūra. Gėrime esantis vynuogių cukrus (gliukozė) itin efektyviai kompensuoja energijos praradimą, o tai labai svarbu aktyviai sportuojantiems“, tvirtino „Kalnapilio-Tauro grupės" generalinis direktorius Valdas Tekorius.

Jam pritardamas Lietuvos jaunimo krepšinio rinktinės vyr. treneris Rimas Kurtinaitis pasakojo, kad po sunkių treniruočių labai svarbu kuo greičiau atgauti jėgas ir žvalumą, ypač prieš lemiamas dvikovas. „Džiaugiamės, kad mūsų jaunieji krepšininkai gali siekti sporto aukštumų kartu su naujuoju „Upside", pasakojo rinktinės strategas R.Kurtinaitis.

„Gėrimo „Upside" sudedamosiose dalyse esantį vynuogių cukrų organizmas absorbuoja ypač greitai. Todėl tonusas netgi po aktyvios treniruotės atsistato žymiai greičiau nei vartojant kitus gaivinančius gėrimus", sakė Lietuvos jaunimo krepšinio rinktinės gydytojas Eduardas Liutkus.

Lietuvos jaunimo krepšinio rinktinė, sėkmingai įveikusi pirmojo rato varžybas, šiandien su Prancūzija žais pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes. Be šių komandų, F grupėje taip pat dar žaidžia Latvija bei Serbija ir Juodkalnija.

E grupėje žaidžia varžybų šeimininkė Rusija, Graikija, Izraelis ir Italija. Į pusfinalį pateks pirmąsias dvi vietas užėmusios komandos iš abiejų grupių.

Komentarai:
ar nebus cia tik taip, kaip su Zalgiriu (ar nacionaline rinktine, dabar jau tiksliai nebepasakysiu): remia Montavit ir visi dziaugiasi, o per varzybas plampia Powerrade? na, man tai kas, kuo daugiau pinigu, tuo geriau
2005-07-13
-1
Atsakyti
geriau vanduo butu...
2005-07-13
+5
Atsakyti
nieko gero
2005-07-12
-1
Atsakyti
Naturalius gerimus reikia gerti, kaip alus pvz, o ne kazkokia chemija!
2005-07-12
-3
Atsakyti
Gerai tegu geria. :-)
2005-07-12
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.