Paviešinta vaizdo medžiaga, kaip JAV policijos darbuotojai elektrošoku tramdė Naujojo Orleano „Pelicans“ krepšininką Jaxsoną Hayesą.

21-erių metų 211 cm ūgio krepšininkas priešinosi policijos pareigūnų įsakymams, o dėl to buvo panaudotas elektrošokas.

Incidentas įsižiebė, kuomet vakarėlio metu viename iš Los Andželo kvartalų neapsikentę kaimynai iškvietė policiją. Pareigūnai atvažiavo raminti triukšmaujančių vakarėlio dalyvių ir bandė patekti į pastatą, tačiau jiems kelią užkirto Hayesas.

Aukštaūgis nepakluso pareigūnų reikalavimui pasitraukti ir pradėjo fizinį konfliktą, kurį policininkai užgesino elektrošoku. Hayesas buvo nugabentas į ligoninę.

2019-ųjų 8-asis NBA naujokų biržos šaukimas praėjusį sezoną vidutiniškai rinko po 7,5 taško ir 4,3 atkovoto kamuolio.

Šią vasarą į „Pelicans“ buvo iškeistas lietuvis Jonas Valančiūnas.

Komentarai:
dsdv
"Incidentas įsižiebė, kuomet vakarėlio metu viename iš Los Andželo kvartalų neapsikentę kaimynai iškvietė policiją.", kad ne, paklausius skambucio policijai irasa aisku, jog iskviete name buvusios merginos pusesere, nes gavo sms, kurioje pusesere prase pagalbos.
2021-08-28
+3
Atsakyti
TDaY
sitas tai rimtas dalbajobas! gales valanciunui ranksluiscius nuo suolo padavinet
2021-08-28
-1
Atsakyti
x
Oho, kiek rasistų pas mus, turbūt patys net nesuvokia to, šlykštu skaityti, tikiuosi, kad gal vaikai čia rašinėja, tad kai paaaugs, galbūt įgaus daugiau proto. Šiaip, tai nebuvo jokio reikalo policijai į namus veržtis, juk visi lauke stovėjo, galėjo įspėti dėl triukšmo ir viskas, darbas atliktas, tačiau kažkodėl norėjo bet kokia kaina į vidų brautis. Žmogaus reakcija visai suprantama, kodėl jis turėtų jėgos struktūras į namus įsileidinėti? Suprasčiau, jei būtų iškvietimas apie smurtą artimoje aplinkoje ar kažką panašaus, bet juk ne tas atvejis.
2021-08-28
-9
Atsakyti
Rimas
maniau, kad čia krepšinio naujienų portalas, o ne santa barbara.
2021-08-28
+3
Atsakyti
Cia yra gili vakaru pasaulio beda. Duok juodukam, latinosam ar muslimam darbo, pastoge, ir vistiek atsiras daug tokiu kur elgsis kaip laukiniai. Sitas eilinis krepsinio talentas nesupranta, kad tokie pasismaginimai ieis i jo CV. Ir kai ateis metas pasirasyt nauja kontrakta komandos jau nebesiulys jam dideliu kontraktu, nes jis toli grazu nera zvaigzdes lygio.
2021-08-28
+5
Atsakyti
jis rimtai toks durnas? net angliskai nesugeba normaliai pasakyt. man atrodo net lietuvoj sunkiai tokiu idiotu surastum, kurie tiesiog priesinasi policijai ir savo sudus sneka. mes cia kalbam apie profesionalu krepsininka. ai nors ten yra los andzelas. kalifornijos valstija, demokratu valdoma, tai tenais kruva bedu su nusikalteliais ir narkotikais.
2021-08-28
+2
Atsakyti
Anonimas
vel su keliu dusino :D vel koks skandalas butu
2021-08-28
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.