Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Į NBA titulą besitaikantis Bruklino „Nets“ klubas siekia sustiprinti priekinę liniją.

Isaiah Hartenstein

Isaiah  Hartenstein
Pozicija: PF, C
Amžius: 23
Ūgis: 210 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Oregonas, JAV

Brianas Lewisas iš „New York Post“ praneša, kad „Nets“ ekipą domina Klivlando „Cavaliers“ puolėjas Kevinas Love‘as ir praeityje Kauno „Žalgiryje“ žaidęs Isaiah Hartensteinas.

Teigiama, kad Love‘as į Brukliną persikeltų tik tuo atveju, jeigu jis su „Cavaliers“ susitars dėl sutarties išpirkimo. Šiuo metu krepšininkas turi dar dvejus metus galiojantį kontraktą, pagal kurį jam priklauso 60,2 mln. JAV dolerių.

Vis dėlto Love‘o stovykla leido suprasti, kad krepšininkas dėl kontrakto išpirkimo derėtis neketina.

„Jokių kalbų apie sutarties išpirkimą nebuvo ir iš Kevino pusės nėra jokio susidomėjimo šiuo klausimu“, – ESPN žurnalistui Adrianui Wojnarowski teigė Love‘o agentas Jeffas Schwartzas.

Tuo metu Hartensteinas yra laisvasis agentas, tad galimas perėjimas atsiremtų į susitarimą dėl kontrakto sąlygų.

Love‘as praėjusį sezoną sužaidė 25-erias rungtynes, per kurias fiksavo 12,2 taško (37 proc. trit.), 7,4 atkovoto kamuolio ir 2,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Hartensteinas 2020-2021 m. sezone vilkėjo „Cavaliers“ ir Denverio „Nuggets“ komandų marškinėlius bei sužaidė 46 mačus. Bendra krepšininko statistika siekė 5,1 taško, 3,9 sugriebto kamuolio ir 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.