Nuotr.: USA Sports Today-Scanpix
Nuotr. USA Sports Today-Scanpix

Prieš kiek mažiau nei dvi savaites į Memfio „Grizzlies“ išsiųstas Rajonas Rondo šios komandos marškinėlių neapsivilks.

Adrianas Wojnarowski iš ESPN praneša, kad 35-erių Rondo su „Grizzlies“ susitarė dėl sutarties išpirkimo. Artėjantį sezoną ir paskutiniaisiais kontrakto metais veteranas būtų uždirbęs 8,3 mln. JAV dolerių.

Pridedama, kad realiausias scenarijus šiuo metu yra toks, jog Rondo grįš į Los Andželo „Lakers“.

Įžaidėjas „Lakers“ garbę praeityje gynė dvejus metus – nuo 2018 iki 2020 m. Pranešama, kad su Los Andželo klubu Rondo sudarytų minimalios vertės sutartį.

Praėjusį sezoną Rondo žaidė Atlantos „Hawks“ bei Los Andželo „Clippers“ ekipose ir per 45 mačus fiksavo 5,4 taško (40 proc. trit.), 2,4 atkovoto kamuolio bei 4,4 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Komentarai:
djgaffer
Šitas tai jau visiškas klajoklis pasidarė.Kasmet klubus keičia,kartais ir po kelis kartus per metus.O Lakers pasidarė visiška senelių prieglauda.Vardai garsūs imami,bet kad tie vardai jau vos pakruta,Rondo ne išimtis.Vaikosi dar noro antrą žiedą pasiimti per savo karjerą,kas nėra blogai.Tik kad komanda labai jau sena.
2021-08-29
+2
Atsakyti
Na Lakers amžiaus vidurkis bus įspūdingas!
2021-08-29
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.